perjantai 3. syyskuuta 2010

2.9.2010

J: Oon päässyt taas "normaaliin" rytmiini, kun postailen illalla kahdeltatoista jälkeen.. Eli sillon kun pitäisi olla jo nukkumassa!
Eilinen ilta venähti vähän suunniteltua pidemmäksi ja tänään aamulla se kostautui. Nukuin puoli yhteen. Nyt ei siis jostain kumman syystä oikein väsytä, huoh.

Sängystä ylös selvittyäni olen ollut liikunnan sivuaineen infossa ja ekalla luennolla. Mun muuten jo täysi lukujärjestys sai vielä lisää kaikkea, ihanaa. Olen niin onnellinen jos selviän kunnialla tästä syksystä! Ensivaikutelma liikasta oli ihan positiivinen, porukka vaikutti mukavalta, ja on kivaa päästä itsekin liikkumaan kunnolla siellä demoilla.
Tänään oli ihan vaan luento joka tarkoitti sitä, että sain laittaa päälleni muutakin kun tuulipuvun.. Veikkaisin, että mun osalta asukuvat saattavat vähentyä tässä syksyn mittaan. Liikuntaa on melkein joka päivä, ja sillon tuskin jaksan panostaa vaatteisiini kovin paljon. Aika harmi kuitenkin.. En haluaisi muuttua sellaiseksi ihmiseksi, joka kulkee päivät pitkät tuulipuvussa ja kolitseissa. Tämän päivän asu oli ihan simppeli, jotain tuon tyylistä pystyy varmasti soveltamaan sellaisinakin päivinä, kun tietää joutuvansa vaihtamaan vaatteita monta kertaa.

Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Paita Bershka, neule, sukkikset ja kengät H&M, käsikoru Kappahl.

Nyt nukkumaan! Aamulla pitäisi päästä sängystä ylös vähän aikaisemmin kuin tänään.. Saan huomenna vähän vieraita tänne ja ennen sitä pitäisi vielä siivota ja käydä kaupassa. Salillekin piti mennä, mutta taidan luovuttaa sen osalta..

5 kommenttia:

 1. mukavannäköinen asu,sukkikset on hienot!

  VastaaPoista
 2. Hei oon miettiny et pystyyks Raumalla valmistuu kans kuvataideopettajaks?:)

  VastaaPoista
 3. Mä mietin just ihan vasta yhtenä päivänä et hitto miten outoa etten oo koskaan nähny kenelläkään noita raitaleggareita - ne on mun vakiovaate!

  VastaaPoista
 4. Reetta: Niin on:)

  Anonyymi: Kiitos:>

  Anonyymi: Apua, nyt on pakko vastata, etten ole ihan varma! Kuvista voi lukea ainakin sivuaineena, eli voi alakoulussa opettaa sitä. Aineopintoja ei mun tietääkseni pysty suorittamaan täällä, eli oikeaksi kuvataideopeksi ei taida pystyä lukea:/

  Anonyymi: Aijaa:D mäkin käytin noita keväällä enemmän, kesällä ne unohtui. Ehkä nyt syksyllä taas niitä tullaan näkemään enemmän täällä blogin puoella:)

  VastaaPoista