keskiviikko 18. elokuuta 2010

ysäri takki

R: Olin tänään kaverien kanssa Ikeassa ja söin ekaa kertaa elämässäni niitä lihapullia! Oli ne ihan hyviä, ei kyllä mitään erikoisia. Mutta voisin kyllä toistekin syödä. Ikeasta mentiin kaupungille etsimään vaatteita kaverin lauantaisille synttäreille. Synttäreillä on teemana sportti, oisko jollain ehdotuksia mitä laittaisin päälle? On mulla jotain pientä mietittynä, mutta ehdotuksia otetaan silti vastaan..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tänään mulla oli ekaa kertaa pitkään aikaan takki. Okei, ei sentään takkia ja pitkähihasta, mutta takki kuitenkin! Takki ja toppi on hm:stä, legginssit bershkasta ja kengät pull&bearista. Tulee kyllä ikävä talvella noita kenkiä, samoin kun niitä dinskon kenkiä, jotka mulla oli eilen jalassa. Ehkä voin aina välillä käydä moikkaamassa niitä varastossa..

Mäkin oon muuten nykyään ihan koukussa how i met your motheriin, olen katsonut tänään jo seitsemän jaksoa! Aiaiai, isosisko opetti pikkusiskon pahoille tavoille.. No ei, onhan se ihan hyvä että on jotain tekemistä, ettei vahingossakaan ala liian aikasin lukemaan tenttiin. Mä menen nyt nukkumaan, huomenna menen Saloon ja iltatorille. Pakko totutella hengailemaan Salossa kun pian on jo muutto sinne.. ;)

5 kommenttia:

 1. beautiful outfit! I love the stripes :)

  VastaaPoista
 2. kiva pikkumyy-kampaus :)

  VastaaPoista
 3. Ikean lihapullat on kauheita! Ne eivät yksinkertaisesti mene alas, vaikka yleensä en ruoan suhteen ole nirso, päinvastoin, toimin kompostina :D

  VastaaPoista
 4. Ikean lihapullat on ihania :D Ainakin jos ne ottaa keitetyillä perunoilla, ranskiksilla niitä ei pysty syömään :D

  VastaaPoista
 5. Annabel: thanks, me too!

  Anonyymi: kiitos, tein ton pitkästä aikaa ja tykkäsin :)

  AnsQ: aijaa! Mä taas yleensä oon aika nirso lihapullien suhteen, mutta noi kyllä meni. Paljon parempia kun jotkut kaupan eineslihapullat, hyi.

  Nadja: Mä otin kyllä ranskisten kanssa, en tykkää sellasista keitetyistä perunoista. Ja ilman kastiketta tietty, kamalinta on kastikkeessa lilluvat ranskikset :DD

  VastaaPoista