sunnuntai 8. elokuuta 2010

Tää on niille jotka päättää selvii voittajina

J: Olin eilen kaverin kanssa juhlimassa. Ilman suurempia suunnitelmia suunnattiin Oodi piknikiin, joka järjestettiin Salossa asemapuistossa. Meno oli kuin koulujen päättäjäispäivänä torilla ja jengi oli ihan liian kännissä, joten ei viihdytty siellä kovin kauan.. Koko tapahtuma oli tosin jo loppusuoralla, ehkä aikaisemmin päivällä olisi ollut parempi meno ja enemmän tuttuja!Mentiin sieltä jokirantaan istuskelemaan ja myöhemmin vielä Rikalaan. Tanssittiin, juotiin superhyvät drinkit, otettiin epäonnistuneita baarikuvia ja pilkun tullen suunnistettiin kotiin. Eli hyvä ilta siis!

Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket

En pahemmin jaksanut panostaa asuun, koska tiesin että ollaa ulkona vähintään pari tuntia. Laitoinkin samat shortsit kun päivällä, H&M:n tuubitopin ja päälle mustan läpikuultavan H&M:n kauluspaidan. Jalassa H&M:n rakkauskengät ja Primarkin laukku. Asusteena superkaunis ystävä ;)

7 kommenttia:

 1. nom, mikä oli tuo superhyvä drinkki? :) liian usein drinkit maistuu liikaa viinalle :/

  VastaaPoista
 2. ainaki ton vikan kuvan juotavat näyttää vähän jommalta kummalta...

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat asukuvat! Hiukka rakastan noita kenkiä

  VastaaPoista
 4. Mä en tajua miks en ostanu noita kenkiä ku löysin ne H&Mstä! Tyhmätyhmä minä. Ääääh lähen tänään duunin jälkeen henkkamaukalle ja käytän mun viimeset ruokarahat noihin. Ei se haittaa vaikka nääntyisin nälkään kun jalassa on tuollaiset kaunokaiset <3

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: En tiedä, en ostanut itse!

  Anonyymi(t): Sex on the beach se ei ainakaan ole:D
  Ja punainen kala?? Kommentin kirjottajan on pakko olla joku salolainen, koska oon törmännyt kyseiseen drinkkiin vaan nyt tämän kesän aikana Salossa.. Enkä tiedä mitä siinä edes on.

  Maya: Kiitos:)

  Nadja: Totta! Ja nuudelit on aina hyviä ja halpoja;)

  VastaaPoista