perjantai 6. elokuuta 2010

stripes

R: Mulla on nykyään sellainen paha tapa että käyn joka torstai hm:n nettikaupassa tsekkaamassa uutuudet. Kaupoissa en käy läheskään viikottain, mutta nettikaupoista on niin helppo tarkistaa uutuudet vaikka joka päivä.. Eilen henkkamaukalle oli tullut vaikka mitä uutuuksia ja oli pakko klikata pari juttua ostoskotiin.

Photobucket

Viime aikoina olen vähän ihastunut raitoihin. Ennen en lämmennyt yhtään pystyraidoille, mutta Jenna todisti että nekin voi olla kivoja. Nyt tilaukseen lähti kaksi raitaista juttua, kuka arvaa mitkä ylläolevasta kollaasista tilasin? Paljastan ensi viikolla kun tilaus tulee.. Lisäksi tilasin kaikkea kivaa uuteen kotiin, odotan jo niin kovin että päästään muuttamaan!

Nyt pitää jatkaa tenttiin lukemista. Viikon päästä on valtio-opin kesätentti ja mun lukemisesta ei ole tullut oikeen mitään.. Onneksi illaksi on tiedossa kivaa ohjelmaa, jaksaa paremmin lukea kun on jotain mitä odottaa!

7 kommenttia:

 1. Toi napillinen neule on aivan ihana! Itekkin meinasin naputtaa sen ostoskoriin mut hillitsin itteni :D

  VastaaPoista
 2. mulle tuli just postissa toi ihan oikeanpuolimmaisin lärpäke, mutta vaaleanpuna-harmaana :-) se on kyllä tosi kiva päällä, sellainen ihanan pehmeä ja viileä!

  mä heitän villin veikkauksen, että tilasit ton keskimmäisen mekon ja napillisen raita-asian? :-D

  VastaaPoista
 3. Oon monesti katsellut tuota ylärivin keskimmäistä raitatoppia sillä silmällä, että kohta se vois olla mun kaapissa.;D

  VastaaPoista
 4. munkin täytyy myöntää että käyn aina torstaisin tsekkaamassa nettikaupan uutuudet.. :D sen seurauksena toi raitaneule ja toppi on toivottavasti pian mun luona :)

  VastaaPoista
 5. äää toivottavasti ton korsetin, että saan lainaa sitä:D ja Ehkä toi neuletakki? tai mekko?:D

  VastaaPoista
 6. Musta raitajutut on ihania mutta kun oon niin harvoin nähnyt tommosia pystyraitaisia juttuja ja luulen että ne passais mulle paremmin.

  VastaaPoista
 7. Klara: Se on kyllä ihana!

  Petra: heh, ensi viikolla paljastan ;) Mutta hyvä veikkaus!

  Anna: se on kyllä tosi kiva, menisiköhän mekkona?

  Milla: joo katoinkin sun blogista että olit aika komeen tilauksen tehnyt!

  Jenna: en kerro.

  I'm Lacking: Noi pystyraitaiset on mun mielestä nyt ihan viimeaikoina alkaneet yleistyä, kannattaa tsekata kaupat nyt kun tulee syksyn uutuuksia, veikkaisin että niitä saattaa monista paikoista löytyä!

  VastaaPoista