sunnuntai 22. elokuuta 2010

Sporttimuijat

R: Eilen oli ihan superhauska päivä! Oikeasti ehkä yksi kesän parhaista.. Salossa järjestettiin pitkästä aikaa katukoris, eli ei ole vaikea arvata että me oltiin ihan innoissaan tyttöjen kanssa osallistumassa! Kerättiin kaveriporukasta kaksi joukkuetta kasaan, meidän joukkueen nimi oli Sä tsiigaat voittajaa. Kaikki varmaan tietää mistä biisistä se on..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Koris meni ihan sairaan hyvin, sä tsiigaat voittajaa voitti nimensä mukaisesti koko turnauksen, jeejee! Okei, joukkueita oli naisten sarjassa ihan säälittävän vähän, kolme, mutta mulle oli silti aika yllätys että voitettiin. Varsinkin kun kukaan meistä ei ollut pitkään aikaan edes treenannut tai edes koskenut palloon ja vastassa oli nuoria reippaita urheilijatyttöjä. Eli hyvällä fiiliksellä, oikealla nesteytyksellä ja läpällä mentiin ja voitettiin. Kiitos vielä vastustajille ;) Saatiin muuten ihan mahtavat palkinnot, esim. 125e lahjakortti Sportiaan, pitää joku kerta mennä yhdessä tuhoamaan se..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Illalla oli kaverin 20-v partyt, teemana sportti! Teema tuotti ehkä vähän ongelmia, mutta lopulta kaikki olivat keksineet ihan loistavat asut. Baarissa ehkä saattoi tulla hieman katseita, mutta ihan sama, hauskaa oli! Mua harmittaa ettei mun omasta asusta tullut mitään kunnon kuvaa, mutta siis kai se vähän kuvissa näkyy.. Henkkamaukan korsettitoppikin pääsi ihmisten ilmoille! Tytöt olivat tehneet ihan mahtavan kenkäkakun synttärisankarille. Mallina on siis käytetty onnistuneesti ihan oikeaa koriskenkää. Sellaista siis, mahtava päivä oli ja seurakin oli ihan mahtavaa. Harmi vaan että kaikilla jatkuu taas pian opiskelut, se tarkoittaa siis sitä että kaikki lähtevät eripuolille Suomea ja ei taas tiedä koska nähdään seuraavaksi koko porukalla!

Ja hei muuten, jos joku tunnistaa itsensä kuvista ja haluaa ne pois täältä niin ilmoitelkaa..

8 kommenttia:

 1. Wau,tosi mahtava kakku!

  VastaaPoista
 2. Hei onnea voitosta! Hienot yhteen sopivat asutkin teillä. Ja vitsit mikä kakku - oliko se hyvääkin? :D

  VastaaPoista
 3. toi kakku on superhieno :-D! meilläpäin järkätään yleensä kevättalvella katusähly, sielä on kyllä aina ihan mielettömän hauskaa. Kaikki pukeutuu yleensä joihinkin ihan typeriin naamiaisasuihin ja selvinpäinhän EI pelata :-D

  VastaaPoista
 4. On aika onnistuneen näköinen kakku :>

  VastaaPoista
 5. Mistä ekan kuvan ihanat harmaat housut ovat peräisin?

  VastaaPoista
 6. Maya: niinpä.. :)

  Anonyymi: juu, eiks ookin!

  Joa: kiitos :) Ja kakku oli ihan törkeeeen hyvää!

  Petra: Juu niin oli ;) Joo just tällaset katukorikset jne on aina niin hauskoja kun kaikki ottaa rennosti ja pitää hauskaa!

  Anonyymi: On kyllä!

  Milla: juu Oona oli messissä :)

  Emilia: Ne on hm:n lasten puolelta.

  VastaaPoista