lauantai 7. elokuuta 2010

Sä luulet olevas kuuma kissanainen, mut mieleen tulee lähinnä Jutta Urpilainen

(Kuka tunnistaa otsikon biisin? Se on niin läppä, että on jo hyvä.)

R:
Onpas outoa olla pitkästä aikaa viikonloppu ihan vaan kotona! En muista koska viimeksi olisi ollut tällainen viikonloppu, koko kesä on menty joka viikonloppu jonnekin suuntaan. Ehkä ihan hyvä näin, tentti lähestyy ja ihan laittoman paljon on vielä lukematta.. Olen mä kuitenkin muutakin tänään tehnyt kun lukenut, Jenna tuli Turkuun ja käytiin kiertelemässä Skanssissa ja kaupungilla.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tällaisessa asussa olin tänään liikenteessä, toivottavasti toi paita ei oikeasti näyttänyt noin ryppyiseltä kun tossa yhdessa kuvassa.. Legginssit nelly, paita bershka, kengät ellos, laukku Italiasta, korut lefties ja jc. Vähän hämmästyin tänään Prismassa kun näin yhdellä tytöllä melkeen samanlaisen laukun! Se oli muuten ihan identtinen, mutta ehkä ihan vähän pienempi ja kiiltävämmän näköinen. Teki mieli kysyä tytöltä mistä se on ostettu, mutta sitten kun tajusin sen, en enää törmännyt siihen tyttöön . En ole nähnyt ikinä kenelläkään samanlaista, eikä Jennakaan kuulemma ole nähnyt. Ostin tämän viime elokuussa Italiasta, sillonkin näin näitä vaan yhdessa kaupassa ja tämä oli ainut hyllyssä. Eihän se tietenkään mikään ihme ole että jollain on samanlainen, on näitä varmaan myyty muuallakin, mutta oli hassua nähdä samanlainen laukku jollain tuolla lähi-Prismassa kun en ole missään muualla ennen nähnyt.

Jennan oli tarkoitus tulla postailemaan tänään illalla, mutta ukkonen oli tainnut tehdä tuhoja tuolla porukoiden luona sillä aikaa kun kukaan ei ollut kotona. Jenna oli joutunut ihan itse vaihtamaan sulakkeen, ja nettiboksikin oli kuulemma ihan pimeänä.. Toivottavasti mitään ei mennyt rikki. Mä jatkan nyt iltaa leffan ja dippivihannesten seurassa, onhan se lauantai-ilta ihan kiva näinkin välillä viettää. Jännityksellä odotan minkä leffan Janne tuo Filmtownista..

3 kommenttia:

 1. SILTI VIERESSÄ KIIMANEN KURVINAINEN,
  SEXISUKKAHOUSUU NIINKU JUTTA URPILAINEN???

  VastaaPoista
 2. Rotko on niiiiin paras biisi :) :)

  Kiva asu sulla vaiks eka hämäännyin noista kuvista ku katoin et oon tunkenu jotku paksut legginsit farkkusten mikroshortsien alle.. :) :) ahhahhahhaha... mut sit tajusin et mulla oli taas vaihteeks hahmotushäiriö :) Ja asu on hieno! :)Ja minä hieman tyhmä :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: väärä biisi!!

  Hepa: juu niin on :D Ja joo, mulla ei ikinä tulla näkemään tollasta yhdistelmää.. Vaikka voishan se olla aika hauska :DDD

  VastaaPoista