maanantai 16. elokuuta 2010

rusketa minut

R: Mun on suunnilleen koko kesän pitänyt ostaa Acon kevyesti päivittävää itseruskettavaa, jota monissa blogeissakin kehuttiin keväällä ja alkukesästä. Olen kuitenkin yleensä melko saamaton monenkin asian suhteen, joten sain vasta tänään raahattua itseni apteekkiin ostamaan sitä. Oikeastaan olin jo unohtanut koko asian kunnes luin tämän. Ja tajusin tänään myös että kesä on pian ohi ja mun vähäinen rusketuskin on kulunut jo melkeen pois.

Photobucket

Eli siis tämä ei oikeasti ole itseruskettavaa, vaan kosteusvoidetta jolla on kevyt itseruskettava vaikutus. Mä vihaan suurinta osaa testaamistani itseruskettavista. Niistä jää yleensä kamalat rajat, vaikka miten tarkkaan levittäisi ja vaikken ole edes mikään maailman vaalea ihoisin. En siis vaan osaa levittää sitä oikein. Tämän kanssa ei pitäisi tulla samanlaisia ongelmia, koska voide sisältää vaan vähän itseruskettavia ainesosia ja rusketuksen pitäisi syventyä asteittain. Saa nähdä miten käy.

Photobucket
Photobucket

Oli pakko testata tätä heti kun pääsin kotiin. Tuoksu on huomattavasti parempi kun monissa itseruskettavissa, ei ole kiva käyttää itseruskettavaa ja haista sen jälkeen itseruskettavalle koko loppupäivän. Yllätyin vähän tosta väristä, sehän on valkoista. Yleensä kaikki itseruskettavat on olleet sellaisia ällöruskeita tai keltaisia.

Ajattelin nyt levitellä tätä päivittäin ja katsoa huomaako mitään eroa. On tämä ainakin terveellisempi ja halvempi vaihtoehto kun solarium, jota aina joskus tulee harrastettua. Hintaa tällä purkilla oli 7-8 euroa, eli ei paha.

Onko jollain kokemuksia tästä?

13 kommenttia:

 1. Minulla on ollut tuo käytössä jo pitkään, toimii minulla tosi hyvin tulee sellainen kevyt hohtava rusketus:) miinusta vähän hinnasta kun 8eurolla saisi jo "oikean" ruskettavan..

  VastaaPoista
 2. hhhhei just tänään mietin että minkä itseruskettavan ostaisin :D saat kertoo kokemuksia sit tosta vähän pidemmän käytön jälkeen, että miten toimii!? :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tollakin saa vaalealle iholle jäämään läiskiä, jollei levitä tosi huolellisesti. Mut paras niistä muutamista itseruskettavista/päivettävistä tuotteista, joita mä oon kokeillu.

  VastaaPoista
 4. Yves rocherin itseruskettava on ihan parasta, se on sellasessa suihkupullossa ja leviää mun mielestä tosi tasasesti. Eli jos toi ei oo mieleinen nii kannattaa hankkia yves rocherin :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon kans käytelly tota ja tykkään kyllä :) Parista levityskerrasta saa jo ihan hyvän värin pintaan! Miinusta vaan, että iholla se alkaa haisemaan perusitseruskettavalta... Oonkin aina levitelly sitä illalla ja sit käyny aamulla pikasuihkussa niin ei tartte haista koko päivää :)

  VastaaPoista
 6. Joo hei kerro vaikka heti huomenna, että näkyykö mitään eroa :D

  t. utelias

  VastaaPoista
 7. Jään odottelemaan tuloksia. Tajusin tänä kesänä, etten rusketu ikinä, joten joskus voisin kokeilla jotain itseruskettavaa voidetta. Porkkanaksi en halua, joten hitaasti päivettävä olisi paras vaihtoehto... Tosin en edes tiedä käykö rusketus minulle. :D Saa nähdä joskus!

  VastaaPoista
 8. Muakin kiinnostaa tulokset. Oon hengannut koko kesän ulkona, enkä ole ruskennut paljon ollenkaan. Ja aina shortsitkin jalassa. Huoh, pakko kai turvautua feikkiin. :/

  VastaaPoista
 9. Mä olen käyttänyt tuota nyt lähes kuukauden ajan melkein päivittäin ja eron näkee kyllä selvästi! Vatsa on ehkä vähän turhan laikukas, mutta muutoin väri on ihanan tasainen! Aion varmasti käyttää jatkossakin! Ainoa miinus, että en millään ikinä malttaisi odottaa voiteen kuivumista. Saisi siis kuivua vielä himpun verran nopeammin! :)

  VastaaPoista
 10. Pyörin juuri tänään itseruskettavahyllyn edessä ihan hukassa, enkä päätynyt sit vielä ostamaan mitään putelia. Ite oon käyttänyt Doven vähitellen väriä antavaa kosteusvoidetta, mutta totesin tossa joku aika sitten, että siitä tulee liian kellertävä lopputulos. Ootan kans innolla miten ton kanssa käy! Mun vähäiset rusketukset on ainakin kans hukkunu jo jonnekin..

  Mistä noita muuten sai ostettua?

  VastaaPoista
 11. SL: Joo mäkin oon jo nyt huomannut että toimii :) Mun mielestä tossa on hinta ihan kohdallaan, koska en just halua tavallista ("oikeaa") itseruskettavaa kun en niistä kamalasti pidä.

  Petra: Mä kyllä tälleen kahden käytön jälkeen voisin suositella tota :) Mutta voin kertoa vaikka viikon päästä lisää kokemuksia..

  Riina: Aijaa :D Pitääkin olla varovainen.. Tai sitten mulla on sellanen suht ok rusketus kesän jäljiltä ettei ne rajat näy niin hyvin..

  Nadja: hei joo, joku muukin on tainnut kehua tota.. Pitää ehkä joskus testata!

  Tupu: Juu mä huomasin ton hajun! Vähän tyhmää, olin jo niin innoissani kun ei haise pahalle. Mutta toi on kyllä hyvä keino että levittää illalla ja aamulla suihkuun.

  AnsQ: Näkyy vähän!!

  Joa: Vielä ei ainakaan iho näytä keltaiselta, että ihan hyvältä vaikuttaa tämän.. Kaikille ei kyllä edes soiv rusketus, ja mun mielestä kenenkään ei tarvii "väkisin" hankkia rusketusta. Itselleni sopii paremmin vähän ruskettunut iho.

  Varpunen: On feikkikin joskus ihan ok ;)

  Tiramisuheidi: Joo vielä voisi nopeammin kuivua! Mä en ole edes vatsaan laittanut, lähinnä jalkoihin, käsiin ja olkapäille. Ja ole hyvä ;)

  Marianna: Mäkin olen käyttänyt joskus tota Dovea ja siitä tulee vähän kellertävä. Niin saattaa kyllä tulla tästäkin, veikkaan että se on useimpien itseruskettavien ongelma :S Mutta tälleen parin käytön jälkeen vaikuttaa oikeen hyvältä. Ja niin, tekstissä sanoinkin, mutta apteekista siis saa ostettua. Merkki on Aco, en tiedä onko kaikissa apteekeissa?

  VastaaPoista
 12. Okei, tästä huomaa miten silmät välillä hyppii niiden oleellisuuksien ohi :D Joo no sellainen kutina mulla olikin, että Acoa myytiin apteekeis - täytyy joku kerta napata kokeiluun!

  VastaaPoista