keskiviikko 11. elokuuta 2010

the ring

R: Törmäsin Bershkan Facebook fanisivuilla tällaiseen..

Photobucket

Eikö olekin upea? Siis mun on pakko saada toi, ihan tajuttoman siisti. Pakko varmaan lähteä jonnekin missä on Bershka..

8 kommenttia:

 1. Hei, oon nyt tulevana lauantaina menossa Tallinnaan ja aika todennäköisesti myös Bershkaan. Voin kattoa, jos noita sattuisi olemaan siellä ja lähettää sitten sulle. En kyllä takaa, että muistan mitään sormuksia siellä shoppailuhuumassa, mutta voin yrittää! :)

  VastaaPoista
 2. Neiti S: Vähän olisi kiva! En mä kyllä tosta mitään ihan kamalia summia oo valmis maksamaan, mutta jos satut näkee ton ja hintaa ois korkeintaan 10-13 euroo niin ois ihan mahtava jos voisit ostaa sen :)

  AnsQ: no niin on!! :)

  VastaaPoista
 3. Toi on kyllä ihan sairaan siisti! Poikaystävä lähtee tänään tallinnaan, ehkä voisin pakottaa sen käymään bershkassa mun puolesta :D

  VastaaPoista
 4. Nadja: no pakota ihmeessä, kyllä poikaystävistäkin pitää joskus jotain hyöytä olla ;)

  VastaaPoista
 5. Moi! Kävin lauantaina siellä Bershkassa kattomassa noita sormuksia eikä siellä ollut mitään :( Koruhyllyssä roikkui vaan muutama pari jotain alekorviksia ja pantoja. Eli en valitettavasti tulin tyhjin käsin.

  VastaaPoista
 6. Luin ton mun kommentin äsken uudestaan. Mitähän mä oikein sössötin.. Siis tulin tyhjin käsin eli nou sormus :/ Muutenkin musta toi Tallinnan Bershka on vähän vaisu tai jossain muualla kun oon käynyt, niin on löytynyt paljon kaikkea kivaa. Nyt oli vähän pettymys.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista