perjantai 13. elokuuta 2010

raita uutuuksia

R: Lupasin eilen että esittelen sen henkkamaukan paketin jos ehdin. Ja kyllähän mä ehdin, tentissä ei kauan mennyt. Tentti meni ehkä hieman paremmin kun odotin, ymmärsin sentään kysymykset. Nyt jännitetään meneekö se läpi, pitää toivoa että tentaattori olisi vähän kesäfiiliksissä vielä ja päästäisi mut läpi vaikka vastaukset saattaakin olla ehkä vähän outoja.

Mutta joo, asiaan. Henkkamaukan tilaus oli oikeen positiivinen yllätys. Jopa tyynyliinat, joiden piti tulla vasta ensi viikolla, tulivatkin jo nyt. Kerrankin näin päin! Tilasin siis sisustusjuttujen lisäksi kaksi vaatetta tästä kollaasista, vaikka mieluiten olisin kyllä tilannut kaikki.

Photobucket
Photobucket

Raidallinen korsetti on ehkä vähän erilainen kun odotin. Vähän pienempi kun odotin, jos tarkkoja ollaan.. Voin rehellisesti sanoa että nauroin monta minuuttia peilin edessä kun laitoin ton ekaa kertaa päälle. Tilannetta ei auttanut yhtään se, että olin just vedellyt kebabin ranskiksilla, joten maha oli hieman turvonnut.. Alkujärkytyksestä selvittyäni näinkin korsetissa mahdollisuuden. Testailin sitä eri shortsien kanssa ja lopulta tulin siihen tulokseen etten todellakaan palauta sitä. Sehän on ihan mahtava. Pientä totuttelua se vaatii, mutta eiköhän se toimi. Tiedän jo heti yhden tilaisuuden johon aion sen laittaa. Lisäksi korsetti toimii hyvin läpikuultavan paidan alla tai vähän tähän tyyliin.

Photobucket
Photobucket

Tämä raitatoppi oli tosi positiivinen yllätys. Sopii pituuden puolesta hyvin legginssien kanssa ja materiaali on jotenkin laadukkaampaa kun hm:n topeissa yleensä. Tai no, oon ehkä niin tottunut niihin 4,95e toppeihin, että mikä vaan tuntuu niihin verrattuna laadukkaalta. Tykkään kun noita raitoja menee vähän joka suuntaan!

Mä laitan nyt kamat kasaan, lähden Jaken kanssa nauttimaan tosta ihanasta säästä ja sitten pian otetaankin jo suunnaksi Kemiö. Ihanaa kun on luvattu niin hyvää ilmaakin! Hauskaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kivoja raitoja :D Toi korsetti on oikeasti tosi makea. Ton käytöön on vaikka mitä mahiksia!

  VastaaPoista
 2. Wow love the crop top!! Beautiful

  VastaaPoista
 3. Aa, toi tunika oli mun ehdoton suosikki siitä raitakollaasista!
  Noissa eri suuntiin menevissä raidoissa on vaan sitä jotain..

  VastaaPoista
 4. Maya: jep, niinpä!

  Jony: me too :)

  menni: juu toi on kyllä tosi kiva!

  erika: niin on :)

  VastaaPoista