maanantai 23. elokuuta 2010

raita ja farkku ne yhteen soppii..

R: Kommentoin tänään just jonkun blogiin (en millään muista kenelle..) miten mun mielestä raidat+farkku sopii hyvin yhteen. Oli sitten pakko itsekin vetästä samanlainen yhdistelmä päälle tänään. Melko samalla linjalla mentiin myös viime viikolla..

Photobucket
Photobucket

Farkkupaita ja kengät pull&bear, toppi, legginssit ja laukku hm.

Kävin tänään lukumaratonin jälkeen etsimässä takkia syksyksi aika huonolla menestyksellä. Vero Modassa oli yksi ihan kiva parka ja yksi tosi kiva ei-parka. En tiedä kumman ostaisin, vai ostanko kumpaakaan.. Olen etsinyt jo kauan parkaa, joten olisi aika tyhmä ostaa se ei-parka, mutta toisaalta sitäkin tulisi ihan varmasti käytettyä. Hintaeroa näillä takeilla oli 5 euroa, joten sekään ei ratkaise mitään. Ja molempien ostaminen ei ole mun budjetilla mikään mahdollisuus, eikä siinä olisi edes kamalasti järkeä. Ehkä jatkan sen täydellisen parkan metsästystä, vaikka tällä hetkellä se tuntuukin aika mahdottomalta tehtävältä.. Jos on näköhavaintoja paroista (parkoista?) niin let me know!

4 kommenttia:

 1. joo-o, hyvältä näyttää ;) ja noi kengät on i-h-a-n-a-t !

  VastaaPoista
 2. Katos! Niinpä sopii. Mä oon aiemmin ollut sitä mieltä, että farkku sopii vain kukka- ja pitsikuosien kanssa, mut toikin toimii :)

  VastaaPoista
 3. katos ku sopiiki ! ps. I-H-A-N-A-T kengät ♥____♥

  VastaaPoista
 4. veerra: se olit sä!! :D ja kiitos!

  AnsQ: Juu sopii sopii :)

  SATU: Jep :) ja kiitos!

  VastaaPoista