keskiviikko 11. elokuuta 2010

päivän asu

(Nauroin niin paljon tota otsikkoa. Ihan oikeasti mietin varmaan 10 minuuttia mitä laitan ja tohon päädyin. Oon aina tiennyt että mulla on ihan loistava mielikuvitus..)

R:
Käytiin tänään vihdoin katsomassa se Inception. Ja noh, olihan se ihan hyvä. Ehkä vähän liian pitkä? Kokonaisuutena kuitenkin ihan jees, suosittelen.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Asu oli tällä kertaa tällainen.. Shortsit ja kengät on pull&bearista, paita, toppi ja sormukset henkkamaukasta, laukku primarkista ja turbaani onlystä. Pidin paljon tästä asusta, varsinkin shortseista, vaikka ne saa mut ehkä näyttämään normaalia leveämmältä.. Tai sitten on vaan kertynyt muutama kesäkilo?

Väsyttää ihan kamalasti, mutta taidan silti vielä yrittää lukea vähän valtio-oppia. Perjantaina on tentti ja lukeminen on jäänyt ihan laittoman vähälle. Motivaatio laski heti kun kuulin ettei mun tarvitsekaan (tai siis ei ole ihan pakkopakko) päästä siitä läpi, että pisteet riittää tukiin muutenkin. Ja mitäpä laiska opiskelija tekisi nyt, jos voi jättää tulevaisuuteenkin? Heh, mun asenteessa on ehkä vähän korjattavaa ennen syyskuun alkua.. Lupaan skarpata heti kun opiskelut oikeasti jatkuu, nythän on kuitenkin vielä periaatteesa kesäloma... Ja opinnoista kun kerran tuli juttua, mua ärsyttää kun opinto-ohjelmat ei ole vieläkään tullut nettiin. Haluun jo tietää mun syksyn aikataulut! Nyt maailmanpolitiikan kirja kainaloon ja sänkyyn, eiköhän se uni ainakin tule pian...

6 kommenttia:

 1. Kivannäköinen asu sulla!

  VastaaPoista
 2. ihana asu! mulla on melkeen aina tollasia otsikoita ku en keksi ikinä mitään :-D

  VastaaPoista
 3. gorgeous bag and shoes :) You look great, xoxo

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: kiitos :)

  linda sofia: kiitos! Otsikoita on kyllä ihan kamala keksiä ;D muuten tulisi tekstiä aina ihan tarpeeksi mutta sitten kun pitäisi keksiä otsikko niin lyö ihan tyhjää..

  Claudia: Thank you so much!

  VastaaPoista