maanantai 9. elokuuta 2010

mun rakkaus

R: Mä tykkään aika paljon mun koirasta.

Photobucket
Photobucket

Se suostuu aina ruokapaikalla malliksi jos haluan ottaa kuvia. Se nuolee aina mun jalkoja kun tulen suihkusta. Se istuu aina sohvalla mun vieressä kun datailen. Se nukkuu sängyssä mun vieressä kun Janne on yövuoroissa. Se pakottaa mut lenkille joka päivä enkä voi vaan lusmuilla kotona. Se syö mun ruoat jos en itse jaksa.

Jakkea ei olekaan pahemmin täällä blogissa näkynyt. Pitäisikö vähän skarpata, oon kuullut villiä huhua että söpö koira ja sen ihanuuden ja erikoislaatuisuuden ylistys blogissa säännöllisin väliajoin (lue:lähes päivittäin) tuo lisää lukijoita..? Hahhaaaa. Toisaalta toi labbis ei taida olla mikään trendikkäin rotu? Joku sellanen pieni ja karvainen toimisi ehkä paremmin.

13 kommenttia:

 1. Suloinen Jakke :) Meillä poikakaverin kotona on koira, joka kanssa nuolee jalat suihkun jälkeen joka kerta :D

  VastaaPoista
 2. Mulla oli ihanin musta labbis kotona kasvaessa. Sain sen kai noin 9-vuotiaana, ja sitte se nukku pois kun olin noin 20... Vielaki tulee haikee olo, kun kattelen kuvia siita. Se oli aivan paras koira! Se tuli aina hanta heiluen vastaan ovelle, jos oli suru puserossa, ni se toi kuononsa sohvan reunalle lohduttaakseen (sohvalle silla oli paasy kielletty..) niin symppis koira, ja nyt ku mulla on toi oma rakkine, ni joskus tulee kylla ikava sita vanhaa hyvaa labbista, joka halus miellyttaa ja varsinki totteli! Meian koira on niin itsenainen ylvas yksinaisyys, etta se tulee ja hakee huomiota just sillon ku se ite sita haluu, ja ei todellakaan tee mitaan temppuja (tempuks lasketaan sen mukaan kasky "tule"...huoh..) ellei oo tiedossa herkkuja...

  VastaaPoista
 3. ei ei ei ;) kyl mie oon sitä mieltä että koira kun koira toimii kyllä :D

  Kun on iso koira, voi huoletta ottaa isompia annoksia, kun se varmasti jaksaa syödä jämät :D

  VastaaPoista
 4. jee lisää jakkea :) <3

  VastaaPoista
 5. Eikä ku labbis on sievenpi ku jotkut pienet rotat, jotka toki nekin jotkut on iha kivoja:D Mut toi on ihana<3

  VastaaPoista
 6. Saatte pari söpöys-pistettä täältä. :D

  VastaaPoista
 7. Voi, että tuo vei mun sydämen :o <333 Meidän vanhemmilla on aina ollut kotona koira ja odotan ja haaveilen niin, että saan oman hauvelin, kunhan aika on sopiva<3

  VastaaPoista
 8. Hieno! Kuinka vanha hän on? Kaikki koirat käy mullle, kunhan ne painaa yheksää kiloa enemmän ja on lyhytkarvasia :D

  VastaaPoista
 9. Suvi: Jakke kiittää :) ja koirat on ehkä joskus vähän hassuja? ;)

  Sanni: Labbikset on parhaita kun ne on niin sosiaalisia ja haluaa mielyttää. Jakkekin on välillä jopa ihan yli-innokas ihmisiä kohtaan, kaikkia piti pienempänä päästä moikkaamaan lenkillä ;) Outoa ajatella että joku koira ei hakisi huomiota ja olisi ihmisten seurassa koko ajan, kun on niin tottunut labbiksiin. Meillä oli kotona labbis 1997-2007 ja sukulaisilla ja tutuilla on ollut melkeen vaan labbiksia, eli oon elänyt suurimman osan elämästä tämän rodun kanssa. Koirat on kyllä ihania kun ne aina piristää :)

  Norppis: No kiva kuulla ;) Ja Jakke on kyllä ainakin niin kova syömään, että sen puolesta ei ikinä tule ongelmaa.

  Anonyymi: Lupaan että Jakke alkaa esiintymään säännöllisesti täällä.

  AnsQ: Jakke kiittää :)

  Velma: jes :D

  Anna: :) Koira kannattaa tosiaan hankkia sitten kun on ihan varma että se saa kaipaamansa huomion ja sille varmasti on aikaa.

  Nadja: Jakke täyttää lokakuussa 2v, eli aika iso poika jo ;) Käytöksestä sitä ei aina uskoisi...

  VastaaPoista
 10. Labbikset on parhaita koiria!!

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana koiruliini! Ite tykkään ihan hirmusesti lappiksista :) Sellasen haluan itsekkin joskus. Mimmosia nuo on luonteeltaan? :)

  VastaaPoista
 12. Riikka: Jakke kiittää :) Labbikset on tosi ihania! Ne tykkää miellyttää ihmisiä ja on aika sosiaalisia.

  VastaaPoista