torstai 12. elokuuta 2010

mennään metsään..

R: Olen tänään taas onnistunut välttelemään tenttiin lukemista oikein taidokkaasti. Pakko mun on kuitenkin sinne raahautua huomenna, jos vaikka kävisi tuuri ja tulisi kysymykset just niiltä sivuilta jotka olen saanut luettua. Äsken käytiin Jaken kanssa reilun tunnin metsälenkillä, kyllä tulee ikävä näitä lenkkeilymaastoja kun muutetaan.. Vaikka tuskin on sitä pelkoa ettei Salosta löydy metsää jossa lenkkeillä..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mulla oli pitkästä aikaa kamera mukana lenkillä. En oo pahemmin jaksanut kuvailla vähän aikaan, mutta ehkä taas pikkuhiljaa innostun. Oli muuten pelottavan syksyisen näköistä tuolla metsässä, missä vaiheessa lehdet on alkaneet tummua?

Tänään tuli se viime viikolla tilattu hm:n paketti, ja sisältö oli aikas jees. Siitä lisää vaikka huomenna, jos ehdin postailemaan tentin jälkeen. Huomenna illalla otetaan tyttöjen kanssa suunnaksi Kemiö ja tiedossa olisi siis koko viikonlopuksi rentoa hengailua ja hyvää seuraa, jee!

3 kommenttia:

 1. Oikeen rentouttavaa ja hauskaa viikonloppua! :) Me otetaan suunnaksi pääkaupunkiseutu ja Ankkarock, täältä Rollosta ajaessa meneeki koko huominen päivä matkaa tehden... :)

  VastaaPoista
 2. mahtavat luontokuvat!

  VastaaPoista
 3. Lila: kivan pitkä ajomatka! Mutta pidä hauskaa :)

  Anonyymi: kiitos! Toi toka on mun suosikki.

  VastaaPoista