tiistai 31. elokuuta 2010

Maailman parhaan pitsan ohje, olkaa hyvät!

R: Tehtiin lauantaina sitä superhyvää pitsaa, jota täälläkin hehkutin ja reseptistä tyli kyselyjä. No siis, toihan on maailman helpoin tehdä, jos tekee niinkun minä ja käyttää kaupan valmiita pitsapohjia. Tykkään niistä rainbown pohjista, halpoja ja hyviä, ohuita ja rapeita.

Photobucket

Maailman paras pitsa:

tomaattimurskaa
(mustapippuria)
mozzarellaa
tomaattia
(mozzarella raastetta)
vihreää pestoa
rucolaa

Eli pitsapohja pakastimesta leivinpaperille, päälle tomattimurskaa oman maun mukaan (mä laitan aina ihan runsaasti ja päälle vielä mustapippuria..), sitten mozzarellat ja tomaatit siivuiksi, niitä silleen kivasti vierekkäin ja vähän päällekäin siihen tomaattimurskan päälle. Itse laitoin tällä kertaa vielä vähän valmista mozzarella raastetta siihen päälle, mutta aina en laita, nyt sitä vaan sattui olemaan kaapissa. Sitten pitsa uuniin noin 7 minuutiksi johonkin hyvään lämpötilaan (200-225 astetta, en muista..). Valmiin, kuuman pitsan päälle sitten pestoa, se levittyy kivasti siihen. Ja just ennen tarjoilua runsaasti tuoretta rucolaa päälle, nam, valmista!

mmmmm, tuli nälkä..

5 kommenttia:

 1. Kuulosta muuten ihan tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. Mä en yhtään osaa kuvitella, että miltä toi maistuis.. oon niin jämähtänyt kinkku-ananakseen. Sitä oonkin vetänyt vissiin koko elämäni :p

  VastaaPoista
 3. Nam! Täytyy kokeilla, vaikka heti huomenna. Kauhee nälkä ja oottelen et ruoka kypsys uunissa, kiva lukee tällast.(;

  VastaaPoista
 4. Namnam, kiitos ohjeesta. Pitääpä kokeilla itsetehdyllä pohjallakin :)

  VastaaPoista
 5. Nadja: ja maistuu myös :)

  AnsQ: no kannattaa koittaa!

  Willie Who: Mullakin tuli kauhee nälkä kun kirjotin ton, ja oli pakko mennä heti syömään makaroonilaatikkoa :D ei ollut yhtä hyvää..

  Jonna: ole hyvä :)

  VastaaPoista