lauantai 28. elokuuta 2010

lauantain asu

R: Käytiin tänään Jennan kanssa vähän erilaisella shoppailureissulla. Useimmiten tulee ostettua vaatteita, kenkiä, koruja jne, tänään shoppailtiin mm. vessaharja, hyllykkö, henkareita ja treenitoppeja. Käytiin siis Ikeassa kun Jenna tarvitsi vaikka mitä, ja sieltä mentiin vielä Myllyn Stadiumiin ostamaan urheiluvaatteita. Mä löysin ihan sairaan kivan reebokin topin kympillä, oon tosi huono ostamaan urheiluvaatteita, joten olen aika tyytyväinen että löysin kerrankin jotain noin halvalla.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

biker hm
raitatoppi hm
legginssit bikbok
laukku hm
kengät nelly.com

Ajattelin muuten alkaa tästä lähtien listaamaan vaatteiden ostopaikat aina tolleen tohon kuvien alapuolelle. Jos ne tunkee tekstin joukkoon niin pitäisi aina keksiä jotain sanottavaa niistä, ja yleensä en keksi. Olen miettinyt kiinnostaako ketään edes vaatteiden ostopaikat, mutta itse ainakin tykkään että ne on blogeissa listattu, niin siksi tykkään laittaa ne itsekin. Ja tosta ne löytää helposti. Mielipiteitä?

Nyt mun lempipuuhan (not!) eli imuroinnin pariin, sitten pizzaa ja joku hyvä leffa. Aah, itsetehty tomaatti-mozzarella-rucola-pestopizza on jotain maailma parasta!

5 kommenttia:

 1. Love the leggings!!! xx


  http://topcoatfashionblog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä on kiva, että vaatteiden ostopaikat lukee postauksissa niin saa heti tietoon mistä jokin kiva juttu on hankittu :)

  VastaaPoista
 3. TOPCOAT: me too ;)

  Tupu: Jeps, samaa mieltä ollaan!

  VastaaPoista
 4. Tykkään tuosta vaatelistauksesta kanssa, selkeä ja hyödyllinen. :)

  VastaaPoista
 5. Sofia Punta: kiva tietää että muutkin tykkää :)

  VastaaPoista