perjantai 6. elokuuta 2010

kyllä sitä kesää taitaa vielä olla jäljellä..

R: Meidän oli tänään tarkoitus mennä katsomaan Inception, mutta ei tänäänkään selvitty sinne leffateatterille asti.. Ollaan oikeasti jo kolmena päivänä oltu menossa, mutta aina onkin tullut jotain muuta tekemistä.. Eikä näin aurinkoisella ilmalla jaksaisi edes missään pimeässä leffateatterissa istua! Käytiin sitten lopulta kaupungilla syömässä ja jätskillä. Suositten muuten kaikille Nuvole Gelateriaa, joka on Hansassa, sieltä saa ihan tajuttoman hyvää italialaista jätskiä! Tuli kamala ikävä Milanoon heti kun maistoin sitä ihan törkeen hyvää sitruunajätskiä, nam.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Asu näytti tänään tältä. Shortsit ja vyö bershka, paita hm ja laukku hm, kengät dinsko, koru lefties. Olipas ihana laittaa shortsit taas jalkaan, olin jo jotenkin niin syksyisissä tunnelmissa aikaisemmin tällä viikolla.. Ja ihanaa kun viikonlopuksi on luvattu hyvää ilmaa! Mun viikonloppu menee kyllä aika tiiviisti tenttikirjan seurassa, mutta ehkä voin mennä vaikka parvekkeelle lukemaan. Olisi kiva saada se kadotettu rusketus takaisin! Älkää pliis vielä hehkuttako syksyä?

4 kommenttia:

 1. mä kävin hetki sitten kattoon inceptionin ja kannattaa kyllä yrittää päästä sinne leffateatteriin asti! se on pitkästä aikaa oikeasti tosi hyvä leffa =)

  VastaaPoista
 2. Ette tullu meijän kans grillille syömään :/ :DD

  VastaaPoista
 3. Oijoi, siellä kyllä tosiaan on varmaan Turun parhaat jätskit!

  VastaaPoista
 4. Petra: Joo ehkä me joskus vielä sinne asti selvitään :)

  Tuisku: Heh, sieltä ei varmaan ois saanut valkosipulibroileria? ;)

  Maya: Jep, ois tehnyt mieli mennä tänään heti uusiksi.

  VastaaPoista