tiistai 10. elokuuta 2010

Jenna lonkerolähettilääksi!

J: Osallistuin tuossa alkukesästä Olvin lonkerolähettiläs kilpailuun. Nyt on finalistit valittu, ja oon yksi niistä! COOL! Voittaja pääsee matkalle Kuubaan, joten nyt ei ole kyse mistään ihan pienestä palkinnosta. Oon niin fiiliksissäni jo tosta finaalipaikasta, enkä osaa edes kuvitella kuinka siistiä olisi voittaa ja päästä reissuun.
 Eli nyt siis kaikki täysi-ikäiset, tarvitsen apuanne. Menkää tänne ja antakaa äänenne Jennalle.

Photobucket

Tuollaista naamaa klikkaamalla pääsee äänestämään, kannattaa tietty antaa suurin mahdollinen määrä, eli viisi tölkkiä! Nimimerkki on jennie. Sieltä löydäte myös hauskan videon ja pari muuta kuvaa.

Tiedän, että tätä blogia lukee myös moni alaikäinen, joten mietin onko tätä sopivaa mainostaa täällä. Ehkä ei, sillä en todellakaan halua kannustaa ketään juomaa. Mun viesti kaikille onkin, että myös alkoholia (tässä tapauksessa lonkero) voi juoda viisaasti. Kesällä saunan jälkeen voi nauttia yhden tai kaksi, samoin kun ruuan kanssa. Överikännit, muistinmenetys ja seuraavan päivän krapula on suorastaan perseestä.

Tämän pienen valistuksen jälkeen haluan kiittää kaikkia, ketkä vaivautuu äänestämään! Oottei ihania <3 Saa myös linkkailla omaan blogiin, twitteriin, facebookiin yms, kunhan pyytää äänestämään Jennaa!

Eli siis TÄÄLTÄ voi äänestää.

9 kommenttia:

 1. Onnittelut finaaliin pääsystä! Kuva ainakin on todella mahtava. Karpalo lonkero on mun suosikki. On tosi hyvää ja raikasta varsinkin näin kesällä.

  Olen todellakin kanssasi samaa mieltä että överikännit ja krapula ei ole kivaa eikä tarkoituksenmukaista. Sopivasti on hyvä.

  VastaaPoista
 2. 5 tölkkiä annettu niin että lonkut loisku ylitse!!:D Aivan mahtava video:D Näyttää ihanalta tuo paikka missä olitte...:)

  VastaaPoista
 3. Hahahaa!:D Tottakai mä äänestän sua! Nauroin tota tekstiä hieman minkä olit sinne kirjottanu! Ihan paras! Toivottavast voitat.;)

  VastaaPoista
 4. Viis tölkkii sait! :-):-) Ihana se teksti :-D Toivottavasti voitto irtoo, olis ihan parasta!

  VastaaPoista
 5. Oon haaveillu Kuuban matkasta niiiiiiiiiiiiiin kauan, että en ees muista. (t: kommarinoora...eiku). Mutta mies ei oo vielä ihan yhtä vakuuttunut Kuubasta seuraavana säästökohteena :<

  En tiedä miten selviän kateudesta jos voitat. Lupaat ainakin kirjoittaa pelkkää hyvää Kuubasta niin saan näyttää miehelle ne jutut ja ehkä se vielä lämpeää Kuuballe :D

  Eli äänestän!

  VastaaPoista
 6. Käväisin antamassa ääneni :) Tsemiä!

  VastaaPoista
 7. KIITOS KAIKILLE <3 Meillä on parhaita lukijoita!!

  (Ja Nooralle, jos pääsen tonne reissuun, niin et voi välttyä Kuuba postauksilta)

  VastaaPoista