torstai 26. elokuuta 2010

iltapalaa

Photobucket
Photobucket

R: Iltapalaa! Ja ehkä vähän BB:tä, pakko sitä on sivusilmällä katsoa että tietää mistä puhutaan. Aika urpoja huomionkipeitä tapauksia talo on kyllä täynnä, mutta siinä nyt ei kai ole mitään uutta.. Mun mielestä bb ainakin on ihan loistavaa viihdettä, taidan olla aika epäsivistynyt kun olen tätä mieltä? Ihanaa katsella miten suurin osa talossa olevista ihmisistä tekee itsestään ihan täysiä idiootteja "koko kansan" edessä..

5 kommenttia:

 1. heeei mulla on sama iltapala! :)

  VastaaPoista
 2. Mäki katon lähinnä sen takia kun se on niin typerä ohjelma :D ja melko typerää sakkiaki täynnä :D

  VastaaPoista
 3. Itse jaksoin aikoinani katsoa ensimmäisen BB:n, mutta sen jälkeen on tullut lähinnä repeiltyä lehtijutuille ja kurkattua ehkä yksi jakso sieltä sun täältä.:D Hyvältä näyttää hedelmät,nam!:)

  VastaaPoista
 4. mä katon sitä kanssa tasan siks, että saan nauraa niille ihmisille :D sehän on nykyään ihan kauheeta kuraa koko ohjelma..

  VastaaPoista
 5. Klara: No aika hyvä iltapala sulla ;)

  veerra: Jep, sitä katsoessa tuntee itsensä tosi fiksuksi!

  Anna: Mulla on ehkä vähän sama, ekan viikon jaksan katsoa telkkarista ja sen jälkeen seuraan vaan satunnaisesti netistä niitä uutisia tai sivusilmällä telkkarista. En tajua miten joku jaksaa katsoa sitä kaksneljäseiskaa.

  jutta: No niinpä, vaikka onhan se aina aika syvältä ollut.. :D jotenkin tuntuu että mitä useempia kausia tullut niin sitä enemmän kisailijoilla on paineita olla sellanen tosi cool ja erilainen.. Eli tyhmä :D

  VastaaPoista