tiistai 3. elokuuta 2010

ikuinen ongelma

R: Olen jo pidemmän aikaa etsinyt täydellisen istuvia farkkuja. Olen nykyään tosi huono käyttämään farkkuja, mutta se johtuu osittain siitä että niitä täydellisiä ei ole vielä löytynyt. Luulin niiden löytyneen viime syksynä, mutta kaappiin on noikin jääneet lähes käyttämättöminä, yhden käden sormilla voi noiden käyttökerrat laskea. Malli ei ollutkaan niin hyvä, vyötärö on vähän liian korkea ja lahkeet vähän liian leveät. Voin muuten vannoa, että mua ei tulla koskaan missään leveälahkeisissa farkuissa näkemään, pillit on enemmän mun juttu!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Eilen kävin Salossa henkkamaukassa ja törmäsin näihin farkkuihin. Hintaa 9,95 euroa ja pienen sovittelun jälkeen selvisi että mallikin on täydellinen! Kauan ei tarvinnut ostopäätöstä miettiä.. Saatte parempia kuvia sitten kun farkut pääsee käyttöön, eli sitten kun on liian kylmä farkkushortseille! Illalla mentiin Myllyyn ja siellä oli H&M:ssä samanlaiset vielä paremmassa värissä (tummemmat), arvatkaa tekikö mieli ostaa nekin? En kuitenkaan ostanut ja se jäi vähän häiritsemään, taidan tänään käydä hakemassa nekin. Myöhemmin alkaa kuitenkin harmittaa jos en nyt osta niitä, harvemmin näin halvalla kuitenkaan saa hyvin istuvia farkkuja.. Ja veikkaan että muutkin innostuu näistä ton hinnan takia ja koot loppuu pian.

Onko joku jo ostanut samat itselleen?

4 kommenttia:

 1. Omistan noi kaikissa kolmessa värissä.......... ::D

  VastaaPoista
 2. kokeilin kans niitä. malli näytti ihan hyvältä päällä, mutta ei ollut läheskään yhtä mukava kuin tigerin farkut (joita olen käyttänyt jo vuosia, koska mallit sopii mulle niin hyvin), joten päätin jättää ostamatta. olisi kumminkin jäänyt käyttämättä, koska olen liian (varhais)keski-ikäistynyt pitämään vaatteita, jotka ei tunnu hyvältä päällä :)

  VastaaPoista
 3. AnsQ: niinpä :)

  Superlatiivi: hah, oikein!

  Anonyymi: Aijaa! Mulle toi malli sopi ihan täydellisesti, melkeen yhtä mukavat kun farkkulegginssit! Mutta joo totta, ei todellakaan kandee ostaa vaatteita jotka ei tunnu hyvältä päällä.

  VastaaPoista