maanantai 2. elokuuta 2010

Heinäkuun shoppailut

R: Ja vuorossa heinäkuun shoppailut! Aika menee kyllä kamalan nopeasti, just vast alotin tämän kirjanpidon ja nyt on edessä jo elokuu..

vaatteet 99,82e

kengät 13,99e

laukut 9e

asusteet 16,94e

kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 17,89e

Photobucket

Aika samoissa mentiin tämä kuu kun aiemminkin, mutta määrällisesti shoppailin tässä kuussa varmaan eniten, kiitos alennusmyyntien! Barcelonassa meni eniten rahaa, lisäksi maksoin nyt yhden vanhan hm:n tilauksen ja tein muutaman heräteostoksen.. Tyytyväinen olen, pelkkiä ihania juttuja olen ostellut!

5 kommenttia:

 1. Hirmu vähällä sä kyllä pärjään noiden shoppailuiden suhteen. Mulla saattaa hyvinkin menne toi yhdellä kertaa :D Vaikka kuitenkin tuntuu etten mitenkään älyttömästi osta mitään (etenkään kalliita merkkituotteita) saatika sitten omista kauheasti (tarpeeksi?!:D) vaatteita.

  VastaaPoista
 2. Olen ymmärtäny sun postauksista, mitä nyt säännöllisen epäsäännöllisesti olen seurannut pidemmän aikaa, että olet matkustellut jonkin verran. Onko sulla kokemusta Riiasta, Prahasta? Tai sit toisaalta esim Italian kaupunkilomakohteista? Harkitsen lähtöä kaverin kanssa, ja oikeestaan mikä tahansa matkakohde käy :D Kun ei olle kauheesti matkusteltu kumpikaan niin ei oo kokemusta Euroopan kaupungeista. Ei tarvii mitään pitkiä kertomuksia, kerro vaan et mikä on hyväksi todettu kaupunki, varsinkin jos sulla on kokemusta jostain ed. mainituista.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: No joo, vähän pakko pärjätä vähällä kun rahaa ei tälleen opiskelijana pahemmin jää pakollisten menojen jälkeen käteen. Niin ja varsinkin kun rakastan matkustelua ja koko ajan yritän säästää vähistä rahoista osan tulevia matkoja varten!

  Anonyymi(sama?;)): Joo olenhan mä matkustellut jonkin verran, mutta valitettavasti en Riiasta tai Prahasta osaa oikeen mitään sanoa. Riiassa olen käynyt vaan pikaisesti ja Prahassa en ollenkaan. Olen kuitenkin saanut sen käsityksen, että molemmat on melko edullisia kohteita joissa riittää nähtävää. Italiassa (Milanossa) käytiin just Jennan kanssa ja siitä kyllä pidin! Ryanairilla sai halvat lennot helposti ja kohde oli ihan paras shoppailuun ja sellaseen yleiseen hengailuun.. Matkasta löytyy lisää juttua tuolta kun selailee kesäkuun lopun postauksia.

  Mutta siis, ikuisena Lontoo fanina suosittelen Lontoota :) Siellä riittää tekemistä ja näkemistä vaikka miten pitkäksi aikaa, shoppailupaikat on ihan mahtavia ja sinne saa halpoja lentoja! Lontoosta löytyy juttua viime vuoden kesäkuun lopun ja tammikuun alun postauksista, kannattaa selata :) Lontoo voi tuntua isolta kaupungilta jos ei ole paljon matkustellut, mutta mun mielestä ainakin siellä oli liikkuminen ja kaikki asioiminen tosi helppoa!

  VastaaPoista
 4. great style! love your leggings!
  come follow me http://www.fashioniceice.blogspot.com xoxo

  VastaaPoista