torstai 19. elokuuta 2010

Dagens

R: Olin tänään melkeen koko päivän Salossa, vietettiin Jennan kanssa oikeen kunnon siskopäivä taas.. Käytiin Antoniossa syömässä superhyvät hampparit, kierreltiin vähän kaupoissa ja otettiin hauskoja kuvia. Niitä kuvia näette myöhemmin, nyt en jaksa käydä läpi niitä. Ostin muuten tänään nämä aika täydelliset farkut toisessakin värissä. En löytänyt tummia enää Turusta oikeassa koossa, onneksi Salosta löytyi!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tässä olisi tämän päivän asu. Aika rennolla mentiin, tuli vähän kiireinen lähtö ja en ehtinyt kamalasti panostamaan, mutta kyllä mä tästäkin asusta pidin. Noita housuja tulee käytettyä ihan liian harvoin siihen nähden kuinka mukavat ne on! Haaremihousut on gina tricotista, paita hm:stä, turbaani onlystä, kengät dinskosta (Jennan!), käsikorut jc:stä, leftiesistä ja lindexiltä.

Nyt vähän patonkia iltapalaksi ja sitten nukkumaan. Huomenna menen taas Saloon ja illalla katsomaan Brädiä Rikalaan, jee, tätä on odotettu!

4 kommenttia:

 1. Mahtavat haaremit :) Paljon maksoi ja millasta kangasta ovat?

  VastaaPoista
 2. tykkään asusta kovasti! :-)

  VastaaPoista
 3. AnsQ: Noi on ostettu joskus vuosi sitten, mutta taisi maksaa 20-30e, en muista. Ja toi matsku on kai jotain ihan normi puuvillaa tms? Heh, en oikeen tiiä, oon aika huono näissä..

  Haidi: Kiitos :)

  Petra: Kiitos, mäkin!

  VastaaPoista