perjantai 23. heinäkuuta 2010

Who's that girl?

J: Tänään olikin kiva päivä, palkkapäivä! Lähdin suoraan töistä Turkuun, jossa mulla oli siis kampaaja. Kiitos kaikille tähän postaukseen kommentoinneille! Tällä kertaa ei kuitenkaan tullut otsatukkaa, mutta lähti ihan kivan kokoinen kasa hiuksia. Se otsis kyllä houkuttelisi, mutta ehkä vasta syksymmällä? Kesäkuumalla se vain liimautuisi otsaan kiinni, tai niin ainakin uskottelin itselleni. Oikeasti olen nynny, enkä uskalla koittaa mitään uutta.

Asukuvissa näkyy jotenkin uusi tukka. Oon ihan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka vähän nyt harmittaa etten uskaltanut koittaa vieläkin jotain erilaisempaa.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Parempia kuvia tulee varmasti myöhemmin! Otin asukuvia illalla kymmeneltä ulkona tihkusateessa, enkä pystynyt tämän parempaan.
Mulla oli taas Riikan kengät jalassa, noi on niin ihanat. Voisin melkein adoptoida ne. Tai pölliä.. Ei Riikka mitään kuitenkaan huomaisi. Shortsit on Vilasta ja kaikki muu onkin H&M:stä. Mun pitäisi hieman rajoittaa shoppailua siellä puljussa. Parin päivän aikana on tarttunut kolme kivaa juttua sieltä mukaan.. Tai no kiva ei edes riitä kuvailemaan niitä. Kolmikko pääsee esittelyyn luultavasti jo huomenna.

Pikaisen Turkuvisiitin jälkeen treffattiin vielä muutaman kaverin kanssa hyvän ruuan merkeissä. Ruokajuomana nauttimani siideri laittoi väsyttämään, joten taidan painua nukkumaan. Huomenna taas kaikkea kivaa tiedossa, jee!

6 kommenttia:

  1. Oho :D oli siis mun kommentti mutta kun nopeesti yritin painaa "julkaise kommentti" painoinkin tota anonyymi nappulaa :D

    VastaaPoista
  2. Jutta: Kiitti:)

    Anonyymi: kiitos!:)

    VastaaPoista