tiistai 6. heinäkuuta 2010

tan tan tan

R: Ostin eilen ekaa kertaa elämässäni rusketusöljyä (tanning oil). Hawaiian merkkiä on kehuttu monissa blogeissa, joten en voinut vastustaa kiusausta kun näin sitä Prismassa. Yleensä käytän sellasta Avonin rusketusta edistävää beetakaroteenivoidetta, mutta se pääsi loppumaan ja halusin kokeilla jotain uutta. Tässä ei ole ollenkaan suojakerrointa, mutta ei ole siinä Avonin vastaavassakaan.

Photobucket

En ole ennen siis ollut tekemisissä tällaisten öljyjen kanssa, ja yllätyin kun öljy olikin ihan väritöntä, sellasta läpinäkyvää. En tiedä mistä olisin keksinyt että se on jotain ruskeaa? Heh, sellasta rusketuksen väristä.. Ja en ole tiennyt että tanning oilin kanssa läträäminen on niin kamalan sotkuista puuhaa! Vahingossa taisi vähän tippua kirjallekin, onneksi ei ollut kirjaston..

Photobucket

Odottelin koko ajan että se öljy kuivuisi iholle, mutta musta tuntuu että niiden neljän tunnin aikana kun otin aurinkoa öljy ei kuivunut ollenkaan. Kai se on ihan normaalia? Tai ehkä se kuivui, mutta iho ainakin näytti kivan öljytyltä ja kimmeltävältä koko ajan. Siihenkö sen teho perustuu? Tuoksu oli kyllä aivan ihana! Yleensä en pidä mistään missä on kookosta, mutta toi tuoksu oli kyllä tosi hyvä. Ja no, tehosta en oikeen osaa sanoa mitään. Kyllä sitä aurinkoa tarttui ihan kivasti, varsinkin jalkoihin. Mutta sehän on ihan normaalia kun ottaa aurinkoa yli neljä tuntia.. Aion toki käyttää tätä jatkossakin, kun kerran maksoin tästä yli 8 euroa.

Jos pitäisi valita kumpi on parempi, tämä Hawaiian vai Avon, niin kyllä jälkimmäinen veisi voiton. Sen kanssa läträäminen ei ole yhtä sotkuista, tuoksukin on melkeen yhtä hyvä ja hintakin on pari euroa halvempi. Lopputuloksessa en huomannut mitään eroa, eli kai molemmat vähän edes rusketusta edistää, muttei ehkä mitenkään ihan valtavan paljon. Toisaalta on paha sanoa, sillä en muista koska viimeksi olisin ottanut aurinkoa ilman mitään rusketuksen edistäjää.. Ja voi olla että mun mielipide muuttuu vielä kun opin käsittelemään tota öljyä vähän paremmin. Harmi että tänään on ollut niin pilvistä, en ole päässyt yhtään ottamaan aurinkoa!

Kokemuksia? Mielipiteitä?

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä sen ei vissii kuulukkaan kuivua, aurinko tarttuu paremmin ihoon, kun se on kiiltävä :)

  VastaaPoista
 2. Mä ostin Hawaiian Tropicia kans yks päivä, tosin suojakerroksella, nimimerkillä pelkään kuollakseni melanoomaa mutta haluan olla todella ruskea :-D
  Ihan hyvää toi musta on, ihanan tuoksuistakin ja ampiaiset pörrää ympärillä koko ajan ;D

  Aiemmin mulla on ollut ulkomailta ostettuja öljyjä ja L'oréalin öljyä, joista kyllä parasta on L'oréalin.. Mutta kaipa tää uusin on tosi jees :>

  VastaaPoista
 3. Joo tosiaan se öljyn kiiltävyys tekee sen että rusketut helpommin. :D Siksi se ei imeydy ja on myös ehkä vähän sotkuista levitettävää niin kuin öljyt yleensä. Mulla on sellaista suojakertoimellista aurinkoöljyä, joka on ostettu ulkomailta. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: joo niin se nyt sitten kai on ;) Olin vähän tyhmä kun en totakaan tajunnut! :D

  Sofia: mun pitäisi varmaan barcelonaan ostaa joku tollanen missä ois suojakerroin..

  Inka: Joo, miksen tota aikasemmin tajunnut.. :D Tai kyllä mä sitä epäilinkin, mutta sitten kuitenkin kävi mielessä että jos toi öljy on jotekin huonompilaatuista tms :D hyvä minä.

  VastaaPoista