torstai 15. heinäkuuta 2010

tällaista on ehkä olla nuori

R: Mun aivot on varmaan pehmennyt tässä helteessä, oon reilun vartin tuijottanut tätä tyhjää tekstiosiota ja miettinyt mitä kirjottaisin. Okei, katson kyllä samalla toisella silmällä telkkaria.. Lyö ihan tyhjää. Mutta siis, tarkoitus oli tulla esittelemään tämän päivän asu.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Olin jo melkeen unohtanut ton paidan olemassaolon, ostin sen Ateenasta ja olen käyttänyt sitä ehkä yhden kerran sen jälkeen. Kamalaa muuten kun mun tissit näyttää isolta tossa paidassa, vaikka se on ihan oikean kokoinen, iso ennemmin.. Onkohan ne kasvanut vai johtuuko se tosta paidasta..? En mä ainakaan lihonnut ole, päinvastoin! (En ole muuten ikinä ennen tän blogin 1,5v historian aikana puhunut tisseistä). Paita on siis Stradivariuksesta, shortsit pull&bearista, vyö kirppikseltä, kengät ja laukku hm:stä. Noi shortsit on niin kivat, onneksi löysin ne! Voisin käyttää niitä joka päivä, mulla oli ne eilenkin, iik.

Äh, nyt tulee kyllä sellasta juttua että paras laittaa kone kiinni ja keskittyä Simpsoneihin. Simpsoneidenn huumori sopii just tällasiin iltoihin!

4 kommenttia:

 1. Nyt saat googlehaussa tissit-hakuja jee :D

  Kivalta näyttää asu!

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! Sopii tosi hyvin sun vartalolle :) ihastuin noihin shortseihin!

  VastaaPoista
 3. Paita on söpö, ja sopii sulle ehdottomasti! Tissit on kyllä siitä vekkulit ja hassut, että välillä ne osaa koonsa puolesta yllättää kantajansa -negatiivisesti tai positiivisesti :>

  PS.Mä olen pikkasen kade kaikille "rintaville" ihmisille... (:

  VastaaPoista
 4. Noora: heh, niinpä :D iik!

  Riikka: Kiitos!

  Anonyymi: Kiitos :) Heh, joo tissit osaa aina yllättää.. Mä en kyllä haluaisi kamalan isoja, eikö ne ole aina tiellä? ;)

  VastaaPoista