tiistai 27. heinäkuuta 2010

syksy tulee..

R: Monissa blogeissa on näkynyt jo syksykollaaseja ja ehkä pientä syksyn odotustakin.. Itse en odota syksyä enkä varsinkaan syyspukeutumista, mutta tajusin että pian ihan oikeasti pitäisi alkaa metsästämään sitä täydellistä syystakkia.. Yleensä mulle käy niin että tajuan liian myöhään tarvitsevani sen, ja sillon mistään ei enää löydy kivoja omassa koossa. Nyt etsinnän alla on hupullinen parka, joka on tarpeeksi pitkä, hinnaltaan sopiva ja väriltään musta, harmaa tai tummanvihreä. Ei mitään liian topattua, vaan sellainen joka käy jo alkusyksyn viileneviin iltoihin ja jonne mahtuu alle lämmin neule. Liikaa kriteerejä?

Photobucket

Selasin läpi mm. hm:n, gina tricotin, nellyn, lindexin, asoksen, topshopin ja new lookin nettisivut, enkä löytänyt yhtäkään täydellistä yksilöä. Kaikissa on jotain vikaa. Näistä mun suosikkeja on ylärivin vasen, mutta siinä ei ole huppua ja keskimmäinen, mutta en halua karvakaulusta, enkä välttämättä noin topattua. Onkohan kaupoissa jo syystakkeja? Nettikaupoissa niitä on ainakin ihan kamalan huonot valikoimat. Näköhavaintoja?

4 kommenttia:

 1. Keskimmäinen on kyllä kiva. Hyvällä tuurilla ton karva saa irrotettua muuten :)

  VastaaPoista
 2. Helsingissä forumin vero modassa oli tollasia aika samanlaisia kun ylärivin keskimmäinen/ ylärivin oikeanpuoleinen. Väreinä tais olla musta, ruskee ja maastonvihree. Huppu löyty ja paksuus oli just sopiva, hintaa en tullu kattoneeks.

  VastaaPoista
 3. rrrous: Juu voi muuten olla..

  Anonyymi: pitääkin tsekata vero moda turussa!

  VastaaPoista
 4. Mulla ihana sama ongelma, etten ikinä tajua tarvitsevani takkia, mutta nyt se on pakko jo hankkia!

  VastaaPoista