torstai 1. heinäkuuta 2010

Shopping

J: Nyt niitä ostoksia! Reissun tarkoitus ei ollut shoppailla, mutta ei niitä kauppoja oikeen voinut vältelläkkään.. Tein yllättäen pari kivaa löytöä H&M:stä, vaikka yleensä en suostu shoppailemaan siellä ulkomailla. Mutta minkäs teet, jos kaupan hyllyt pursuavat kaikkea kivaa!
Alennusmyyntejä Italiassa ei vielä ollut, mikä oli ehkä ihan hyvä mun kannalta.. Ei ainakaan tullut ostettua mitään turhaa.

Photobucket

Näitä kenkiä metsästin jo pari viikkoa sitten Helsingistä, mutta oma kokoni oli loppu kaikkialla. Milanossa tärppäsi kolmannesta H&M:stä, eikä niitä todellakaan voinut jättää sinne.

Photobucket

Nahkapalaleggingsit myös henkkamaukasta. Riikka lähestulkoon pakotti mut ostamaan nämä, koska olin juuri muutama minuutti aikaisemmin valittanut, etten omista yhtään kivoja leggingsejä. En kuitenkaan valita, leggingsit todellakin tuli tarpeeseen!

Photobucket

Identtiset löysät paidat Bershkasta. Näitä oli vaikka mitä kivoja värejä ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin maanläheisiin väreihin. Ehkä niille löytyy syksylläkin käyttöä. Ja ehkä silitysrautaa pitää hieman näyttää varsinkin tuolle valkoiselle..

Photobucket
Photobucket

Jumpsuit myös Bershkasta.

Photobucket
Photobucket

Farkkushortsit Pull&Bearista. Halusin löysät ja rennot, joten otin koon liian suuret. Tai suuret ja suuret, oikeastaan noi on mulle ihan sopivat! (Ai mikä kesämaha?)

Aika perusjuttuja löytyi, mutta kivoja sellaisia! Vai mitä mieltä lukijaraati on?

5 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä. Noi kengät on tosi kauniit ja noi farkkusortsit. Mulla vielä metsästyksen alla täydelliset farkkushortsit :(

  VastaaPoista
 2. oo mä tykkään noista topeista! vaikka onki aika perusmallia, niin ne on just tollaset kivat löysät :)

  VastaaPoista
 3. Hepa: kiitti! Ehkä säkin vielä löydät ne täydelliset yksilöt;)

  jutta: Jep, totta! Olisin voinut hamstrata niitä kaikissa mahdollisissa väreissä. Lisäksi materiaali tuntuu paljon pehmeämmältä ja laadukkaammalta kun vaikka hm:n topeissa, vaikka on ihan samaa hintaluokkaa.

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä ja kiva on muuten uudistunut ulkoasukin täällä blogissa!:)

  VastaaPoista