keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Sä voit saada pojan, miehen tai poikamiehen

R: Nyt ei kyllä ajatus kulje yhtään, mutta ajattelin silti tulla lätkäsee päivän asun tänne. Olin äsken Jaken kanssa lenkillä ja voi kamala kun tuli hiki! Näillä helteillä on ihana lenkkeillä kun hikoilee ihan kamalasti.. Onkohan se sitten tehokkaampaa? Oon muuten ihan älyttömän ylpeä Jakesta, se on oppinut juoksemaan kiltisti hihnassa! Ennen se juoksi kiltisti vaan pieniä pätkiä ja koko ajan piti päästä haistelemaan, nyt se juoksee ihan mun tahtia koko ajan. Harmi vaan että se ontuu taas vähän, pitää tarkkailla tilannetta.

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Olin tänään Jennan kanssaa Knight&Dayn Trendin tarjoamassa ennakkonäytöksessä. Ei muuten olisi siitä yleisöstä uskonut että on Trendin näytös, missä lie lippuja jaelleet.. Ja ei siis todellakaan pahalla, en tarkoita että kaikkien Trendiä lukevien pitäisi olla nuoria trendikkäitä naisia, mutta siis kun suurin osa yleisöstä oli vähän vanhempaa tuulipukukansaa.. Leffa ei todellakaan ollut mikään erikoinen, ei siis ihan meidän makuun. Mä arvasin jo melko alussa miten leffa päättyy, ei ollut mikään hirveän erikoinen juoni. Mutta oli se silleen ihan ok, en mä missään vaiheessa sentään kelloa vilkuillut. Kokonaisuudessaan ihan hyvää viihdettä, varsinkin kun siitä ei tarvinnut mitään maksaa.

Asusta vielä sen verran, että tykkäsin siitä ihan älyttömän paljon! Noi shortsit on ihan suosikit, tekisi mieli ostaa samat jossain toisessakin värissä, mutta Turussa niitä ei ainakaan ole näkynyt. No, jos vaikka Barcelonasta löytyisi.. Shortsit on siis Zarasta Virosta, vyö kirppikseltä, paita Bershkasta, kengät dinskosta ja laukku Italiasta. Nyt mä otan vähän hedelmiä iltapalaksi ja sitten alan lukemaan kesän viidettä kirjaa. Kesälistan eka kohta siis pian jo suoritettu!

3 kommenttia: