lauantai 24. heinäkuuta 2010

Sä et oo yhtään niin hyvännäköinen miltä sä näytät

J: Lupasin eilen esitellä mun viime päivien H&M löydöt. Tarkoitushan ei ollut shoppailla, mutta minkäs teet jos jotain näin ihanaa roikkuu hyllyssä? Ja vieläpä todella halvalla..

PhotobucketPhotobucket

Näihin iskin silmäni heti ja ihastelin kuinka hienot ne on, mutta omaa kokoani ei ollut jäljellä. Juuri ennen kassalle menoa päätin testata josko 38 olisi kuitenkin hyvä, ja se oli aivan täydellinen! Hihkuin yksin innosta ja kiikutin ne kassalle! Hintaa kengillä oli 9,90€, joten tuskin ne kovin kestävät on.. Söpöt ne kuitenkin ne on.

Photobucket

Mustamekko pitsisillä yksityiskohdilla on löytyö Salon H&M:n alehyllystä. Katsoin näitä pari viikkoa sitten normaalihintaisena ja onneksi en sillon ostanut! Nyt sain sen kympillä, aikaisemmin olisi saanut maksaa tuplasti enemmän.

Photobucket
Photobucket

Tämän vikan ostin vaan, koska pystyraita kuulemma hoikentaa! No ei, vein mekon ihan mielenkiinnosta sovituskoppiin ja se olikin tuhat kertaa kivempi kuin luulin. Tämän tyylisiä mekkoja oli kolmea erilaista ja kaikki maksoi 4,90€. Yllättäen siellä ei enää ollut paljon pikkukokoja jäljellä, joten kannattaa kiirehtiä jos sellaisen haluaa saada! Jotenkin musta tuntuu, että tästä tulee taas yksi niitä vaatekappaleita, jonka 80% bloggareista omistaa..

Jokin ylläolevista taitaakin päästä jo tänään päälle, kun lähdetään tyttöjen kanssa valloittamaan Salon yöelämää.

5 kommenttia:

 1. Mä kävin tänään hakeen mun syyskuvaston ennakkotilauksen, ja siellä oli toi musta mekko mukana! Aika jännä et se on syksyn tuotteita ja jo nyt alessa :D täytyypä käyä liikkeestä kahtomassa, oisko mun kokoja jäljellä ku meinasin pitää sen...

  VastaaPoista
 2. Oon niin kateellinen noista sun ostoksista! :-D mut ku mä en saa shoppailla nyt viikkoon mitään.. pitää säästää viikon päästä olevaa Kreetan matkaa varten :< noei, ehkä mä löydän sieltä sit jotai paljon kivempaa ;>

  VastaaPoista
 3. Raitamekon suosiosta samaa mieltä, mäkin olen jo ostanut omani :D:D ostin myös sen mustan missä oli sellaista ruudukkoa yläosassa :>

  VastaaPoista
 4. Tupu: Ihmettelin myös miksi niitä oli jo alessa. Voi tietty olla, että ne on laittaneet vikat kappaleet sinne halvalla!

  Helmi: Niin on:)

  noraa: No mä oon kateellinen sun matkasta;) Ulkomailta löytää aina kaikkea kivaa, mitä Suomessa ei ole. Ja siellä on muutenkin kivempi shoppailla!

  Sofia: Mä sovitin sitäkin, mutta ei ollut enää sopivaa kokoa :/

  VastaaPoista