torstai 8. heinäkuuta 2010

Rakkautta ja piikkilankaa

J: Lähdin eilen suoraan töistä Turkuun tsekkaamaan alet ja leffaan Riikan kanssa. Kirosin pienessä mielessä taas kerran VR:n, sillä junavuoroja oli peruttu taas kerran ja jouduin menemään bussilla. Matka kesti tuplasti kauemmin ja oli pari euroa kalliimpi. Se vähään söi shoppailuaikaa, mutta tein mä pari kivaa ostosta siltikin. Lisää niistä myöhemmin!

En ollut yhtään tyytyväinen asuuni, mutta ajattelin silti lätkästä sen tänne. Koska aamulla oli kylmä ja sateinen ilma, päätin laittaa leggingsit, pari toppia, pitkähihaisen ja vielä turbaanin päähän. Ettei vaan tulisi kylmä. Ja ei kyllä tullut, päin vastoin, hiki virtasi! Onneksi vaatteita on helppo vähentää.

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket

 Leggingsit ja laukku H&M, toppi ja neule Bershka, kengät Monki. Sormukset on milanon ostoksia, nekin henkkamaukasta. Piikkilankasormus on yhdeksännen luokan(?) luokkasormus, en pitänyt siitä yhtään kun tilaus tehtiin, mutta nykyään se on mun ehdoton suosikkini! Riikka on tartuttanut muhunkin sormus innostuksen. Haluan hamstrata niitä lisää ja lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti