torstai 22. heinäkuuta 2010

Katseet päähän!

J: Koin eilen jonkinnäköisen valaistumisen seistessäni peilin edessä. Mun hiukset on ihan jäätävän rumat. Vähän jo ylikasvaneet ja juurikasvuakin ihan liikaa. Klikkailin itseni samantien nettiin ja varasin perjantaiksi ajan kampaajalle. Nyt saan taas tämän pään järjestykseen, ainakin ulkoisesti. Enää pitäisi keksiä, mitä mä sille teen..

PhotobucketPhotobucket PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kuvat täältä ja täältä.

Selailin netistä jo erilaisia hiusmalleja ja kaikkea kivaa löytyikin! En oo kuitenkaan koskaan ollut niitä ihmisiä, jotka menevät kampaajalle kuva kädessä ja käskevät leikkaamaan samanalaiseksi. Eihän niistä koskaan täsmälleen samanlaisia voi tulla ja usein lopputulos on pettymys.
En halua todellakaan mitään radikaalia muutosta, mutta jokin pieni muutos voisi olla ihan kiva. Yllä olevista suosikkini on alarivin kuva, Eva Longoria Parkerista. Ehkä jotain sen tyylistä..

Otan kerrankin mielelläni vastaan ehdotuksia pääni menoksi, joten mielipiteitä kehiin!

7 kommenttia:

 1. nää on aina vaikee, munkin pitäis varata aika kampaajalle, tykkäisin mennä niin että kampaajalla olisi visio jonka haluaa toteuttaa, vaan eipä niillä yleensä ole :( tai jos on, ne ei sano sitä! (ajattelee siinä leikatessaan, tyttö parka, ei tää sovi sulle sit niin yhtään :D)
  no mut enihow, sulle vois kyllä sopia tommonen lyhyt otsatukalla :) vai kuinka taipuisat sun hiukset on? jos on kovin taipuisat niin sit ei! nimimerkillä luonnonkiharat leikkasi otsatukan NOT COOL! :D

  VastaaPoista
 2. Kokeile otsatukkaa! Onko sulla ollut?

  VastaaPoista
 3. Mä sanoisin kanssa et rohkeesti jotain uutta kivaa :) Mun ehdotus ois tollanen polkka otsiksella!

  Vitsi en malta oottaa et nään sun uuden tukan!

  VastaaPoista
 4. Mää kans sanoisin et otsista kehiin!;) Ja toi alarivin vasen olis aika jepa! Toivottavasti tulee kivat, mitä ikinä päätätki.:)

  ;asraf

  VastaaPoista
 5. Suosittelisin otsista! Mä en ainakaan oo sellasta sulla nähny. Kunnon otsis ja polkka kehiin! Vois sopia hyvin. Ja mä oon muuten miljoona kertaa menny just kuvan kanssa kampaajalle ja sanonu, et tällanen tällä kertaa. :D -Piitu

  VastaaPoista
 6. Oon ite käynyt viimiset 2 kertaa kampaajalla kuva kädessä a lopputulos on ollut ihan valehtelematta lähs identtinen! Mulla on tosin aina ollut enemmän uin yksi kuva, printtaan samasta hiusmallista aina kuvia eri kuvakulmista jotta lopputulos olis mahdollisimman miellyttävä :)

  Ja hei, noi Evan hiukset on tosi kivat!

  VastaaPoista
 7. mine: Mäkin tykkäisin jos olisi oma henkilökohtainen kampaaja, joka aina suosittelisi kaikkea mikä sopii mulle ja muutenkin antais vinkkejä! En vaan oo vielä löytänyt sitä oikeaa tyyppiä.
  Mun hiukset on aika taipuisat:S

  Anonyymi: En uskaltanut! Ei oo koskaan ollut, paitsi ehkä joskus lapsena..

  Hepa: Olin nynny, samaa vanhaa laitoin taas kerran. ÄÄH.

  asraf: Tuli kyllä ihan kivat, vaikkei mitenkään erikoiset!

  Piitu: Kiva kuulla positiivisia kommentteja noista kuvistakin!
  Ajattelin, että otsatukan aika koittaa ehkä vasta syksyllä.. Nyt kesällä kuumalla se kuitenkin vaan liimautuisi otsaan kiinni kun en osaa sille mitään tehdä:D

  Josse: Jos joskus meen kuvan kanssa niin otankin sitten useamman! Hyvä idea!

  VastaaPoista