tiistai 6. heinäkuuta 2010

kahden euron koru

J: En oo vähään aikaan jaksanut kertoa henkilökohtaisia asioita täällä blogin puolella, mutta nyt on pakko mainita yksi juttu. Muutin sitten perjantaina parin tunnin varoitusajalla Saloon! Sain puhelun yhdestä vuokratyöfirmasta, jonne olin laittanut jokin aika sitten hakemuksen. Mulle tarjottiin täältä kokoonpanotyötä, eikä montaa sekunttia tarvinnut miettä otanko paikan vastaan vai en. Lopetin siis Oraksella, pakkasin matkalaukun täyteen (enimmäkseen vaatteita) ja ajelin bussilla Saloon. Pyörin nyt sitten elokuun loppuun vanhempian nurkissa! Hassua olla taas täällä. Oon kuitenkin tällähetkellä ihan älyttömän tyytyväinen ja iloinen. Rauma oli kesällä suht kuollut, kun taas monet kaverit on tullut kesäksi takaisi Saloon.

No mutta sitten asiaan. Olin tänään kaverin kanssa kaupungilla. Kahvittelun lisäksi käytiin muutamassa kaupassa, mutta kumpikaan ei oikein keskittynyt ostoksiin, koska suut kävi aika kovaa tahtia siinä samalla.. Oli taas liikaa juteltavaa kun ei oltu hetkeen nähty ja paljon kaikkea oli ehtinyt tapahtua!

Kappahlissa oli jonkin verran koruja kahdella eurolla kappale ja yhden nappasin mukaani:

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Oon jo jonkin aikaa etsinyt jotain kivaa kaulakorua, jota voisi käyttää tuubitoppien kanssa, mutta joka ei kuitenkaan olisi liian pitkä. Toi on just sopiva, eikä hintakaan päätä huimannut! Oli muuten ensimmäinen aleostos tänä kesänä. Huomenna suuntaan suoraan töistä Turkuun, voi olla ettei sieltä ihan tyhjin käsin tulla takaisin..

9 kommenttia:

 1. Beautiful necklace!

  Just came across your blog.

  It is lovely!

  colormenana.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. oho mikä päätös :)muutatko syksyllä sitten takas Raumalle?

  VastaaPoista
 3. Kuulostipa kivalta sun muutto! :) Mua harmittiki sun puolesta sillon keväällä, kun sanoit että olit jäänyt Raumalle ja ehkä vähän kaduttaa... Nauti kesästä täyshoidossa, syksyllä koittaa taas opiskelijan arki ;)

  VastaaPoista
 4. ei vitsit, mäki asun salossa! toivottavasti bongailen sua ;-)

  VastaaPoista
 5. seurusteletko vielä?

  VastaaPoista
 6. Hieno koru!

  Aika lyhyellä varoajalla sun muutto, mut onnea uudesta työpaikasta! On varmasti outoa asu porukoiden nurkissa. Itse asuin keväällä kuukauden äidin kanssa ja se riitti kyllä :D

  VastaaPoista
 7. Missä sä siis oot töissä nyt?:D

  VastaaPoista
 8. Dylana Suarez: Thanks:) Welcome to visit our blog!

  jutta: No siis mun kämppä (ja kaikki kamat melkeen) jäi sinne odottaa, eli muutan taas kun koulut jatkuu;)

  Anonyymi: Olikin kivaa muuttaa! Harmi vaan, ettei täysihoito ihan pelaa kun vanhemmat on mökillä ja joutuu itse käymään kaupassa ja siivoo jälkensä;) Mut nautin mä ainakin kesästä:D

  Anonyymi: Hihiii, tuu moikkaa jos bongaat mut jostain!

  Anonyymi: jep

  Ence: Kiitos:) Onhan tää vähän hassua, talvellakin tuli vaan yksittäisiä öitä täällä vietettyä. Elokuun lopussa varmaan kaipaan jo omaa rauhaa!

  Anonyymi: Sellanen elektroniikkafirma, tuskin nimi sanoisi kauheesti mitään vaikka sen kertoisinkin:D Yksi Nokian alihankkijoista, jos oikein olen ymmärtänyt.

  VastaaPoista
 9. Siis voi perhana! Mä ostin ton kalliilla normihinnalla ja nytte lähtin kahella eurolla.

  Pitäis näköjään ostaa kaikki vaan alennusmyyntien aikaan! Harmi vaan että se ei oo ihan niin yksinkertaista olla ostamatta muuten mitään. :D

  Onnee vaan sille, jolta tollanen ostolakko onnistuis. Ei multa vaan :p

  -Ansku
  http://fromlacetostuds.blogspot.com/

  VastaaPoista