perjantai 9. heinäkuuta 2010

jumpsuit

R: Istuttiin tänään iltaa meidän porukoilla kavereiden kanssa ja fiilisteltiin vähän tulevaa Summer Uppia. Oli kiva nähdä tyttöjä, osaa porukasta olin nähnyt joskus reilu kuukausi sitten viimeksi.. Aina kun me kokoonnutaan tolla porukalla, niin pitää olla kaikkea hyvää syömistä. Syöminen ja juoruilu kuuluu yhteen. Ja kamalaa muuten miten paljon tulee koko ajan napsittua jotain kun istuu siinä herkkujen vieressä koko illan.

Photobucket
Photobucket

Nam, tulee uusiksi nälkä kun katsoin näitä kuvia. Tai sitten ei, olen ihan täynnä vieläkin.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Asu ei ollut mikään erikoinen, tai en tiedä voiko tota asuksi edes kutsua, jos päällä on yksi vaate. Ja noi kuvatkin on aika kamalia kun olen niissä ihan valkonen, uskottelen itselleni että oikeasti olisin edes vähän ruskeampi.. Halusin kuitenkin laittaa noi kuvat tänne, koska ette ole vielä nähneet mun uutta jumpsuitia! Ostin sen Milanon Terranovasta 8 eurolla. Olin jo päättänyt etten ikinä käyttäisi mitään jumpsuitia, olin varma että näytän sellaisessa ihan juntilta ja se tuntuisi ihan epämukavalta ja hankalalta päällä. Mutta siis toihan on maailman kätevin vaate! Sopii just hyvin tollasiin rentoihin iltoihin, eikä ainakaan mun mielestä näytä kamalan juntilta. Festarivaatteenakin toi olisi muuten hyvä, mutta puskapissalla käynti voisi olla vähän vaikeaa. Eli en laita sitä huomenna. Nyt taidan pakata kamat, mennä suihkuun ja huomenna olisi suuntana Lahti ja Summer Up!

2 kommenttia:

  1. Niin ne haalari-innostukset leviää. Mäkin ostin olkaimettoman hellemekon, jonka helma on hitusen lyhkänen, ja tuli sitten mieleeni, että siitähän voisi tavattoman helposti muokata aika lailla tuon sinun ostoksesi tyylisen jumpsuitin. Olisi aika paljon mekkoa kätevämpi vaikkapa huomisella Särkänniemi-reissulla :D Nähtäväksi jää, rupeanko hommiin :)

    VastaaPoista
  2. Katri: toi tosiaan on mekkoa kätevämpi ;) no, jaksoitko muokata siitä jumpsuitin?

    VastaaPoista