torstai 8. heinäkuuta 2010

Ja mä en tarvi mitään muuta, kuhan saisin pillimehuu

Olin tänään siis Salossa, kuten edellisestä postauksesta joku ehkä tajusikin. Oli pakko päästä iltatorille ekaa kertaa tänä kesänä. Toi torstainen iltatori on tosi suosittu juttu salossa, tori on sillon aina ihan täynnä ihmisiä, kirppismyyjiä ja kaikkia kojuja. Lisäksi siellä on aina jotain esiintyjiä, joskus ihan hyviäkin, tänään oli kuitenkin joku ei niin ihana karaoke. Jos joskus satutte Saloon eksymään kesäisenä torstai-iltana, niin kannattaa ehdottomasti suunnata torille ja torikahvilaan! Mekin käytiin Jennan kanssa vähän herkuttelemassa torikahvilassa, jossa yksi ihana kaveri on töissä.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jenna söi ihan törkeän hyvää juustokakkua jota saatoin ehkä vähän maistaa.. Itse söin kunnon ruoan vasta tuolla torilla, otin broilerpiirasta salaatin kanssa ja sekin oli kyllä ihan tajuttoman hyvää, suosittelen. Torisafkailun jälkeen kierreltiin vähän Salon alennusmyynneissä, joista mukaan tarttui pari ale korua ja arskat viikonlopuksi, näätte ne joskus!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Pysähdyttiin kotimatkalla ottamaan ihan älyttömän kivoja asukuvia Halikonjoen sillalle. Tässä on niistä vaan ihan pieni osa, räpsittiin kuvia oikeasti ihan sairaan paljon! Mutta siis, päällä oli ginan toppi ja pyöräilyshortsit, hm:n tuubitoppi (Jennan), spirit storen kengät, kirppikseltä ostettu vyö ja henkkamaukan laukku. Tajusin tänään etten omista mustaa tuubitoppia, onneksi Jenna lainasi. Valkoinen ei olisi sopinut tonne alle yhtään noin kivasti. Mä tykkäsin omasta asustani taas tosi paljon, vaikka toi toppi saa mut jostain suunnasta katsottuna näyttämään ihan kamalan leveältä.. No, ei se haittaa. Mä menen nyt nukkumaan, huomenna taas kiva päivä tiedossa!

3 kommenttia:

 1. Tykkään näistä kuvista!!

  VastaaPoista
 2. kivat kuvat ja juustokakku kyllä maistuisi!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: kiitos ;)

  Anonyymi: no niin maistuisi!

  VastaaPoista