maanantai 5. heinäkuuta 2010

Its gettin hot in here

R: Tässä olisi yksi viime viikolta julkaisematta jäänyt asu. Käytiin Martinassa illalla syömässä ja asukuvat otettiin kun tultiin kotiin. Janne väitti kovin että pian alkaa satamaan ja oli kiire Jaken kanssa ulos, siksi kuvat on mitä on.. Ja pyh, lopulta ei edes alkanut satamaan! Mutta anyways, asiaan.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ostin ton valkoisen pitsisen kauluspaidan Milanosta Bershkasta. Shortsit on zarasta, kengät sokoksesta, laukku new lookista ja panta hm:stä. Otin ton paidan alunperin sovituskoppiin ihan vaan mielenkiinnosta, mutta rakastuin siihen heti kun sain sen päälleni. Pitsi viehättää nykyään kovin ja tajusin heti miten kivalta toi näyttää farkkushortsien kanssa. Lisäksi toi on ihan sairaan mukava ja kevyt päällä. Ja niin, pakko vielä mainita että oikeasti se näyttää vielä paljon kivemmalta kun kuvissa.

Kiva muuten kun tämä meidän kämppä lämpenee kun sauna näillä helteillä.. Tai viime kesänä tätä ongelmaa ei ollut, mutta nyt on kyllä ihan törkeen kuuma. Hiki valuu vaikka istun vaan sohvalla, vähän Jakella varmaan on kuuma kun sillä kuitenkin on turkki päällä.. Olen käynyt tänään oikeasti kolme kertaa suihkussa! Ensin aamulla lenkin jälkeen, sitten iltapäivällä kun olin ottanut aurinkoa koko päivän ja vielä kerran äsken lenkin ja kuntopiirin jälkeen. Onneksi vesimaksu kuuluu vuokraan.. Hitto kun ei ole sellasta pakastearkkua johon mahtuisi istuskelemaan.

5 kommenttia:

 1. Sun pitää ostaa (Jakelle) sellainen minituuletin!

  VastaaPoista
 2. ihana paita ja taas söpönä ollut riikka!:)

  VastaaPoista
 3. Jenna: joo varmasti :D

  Anonyymi: kiitos :)

  VastaaPoista
 4. H&M:ssä on parhaillaan tositosi saman tyyppinen paita! Tulin tänne oikein katsomaan että mistä sun oli ostettu ku näin sen kaupassa :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: aijaa! Mä en ookaan nähnyt. Jos olisi jossain muussa kivassa värissä niin voisin ostaa, mulla ei ole paljon ton tapaisia. Vai oliko niitä vaan vaaleita?

  VastaaPoista