lauantai 31. heinäkuuta 2010

Isoja päätöksiä

J: Loppualet innoittivat mut tekemään pienen tilauksen H&M:lle. Tilasin ihan perustoppeja, joita sai kivan halvalla! Ja niitähän ei ole koskaan liikaa..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Kaksi uutta pilkkupaitaa!

.. vai voiko niitä sittenkin olla liikaa? Oon viime aikoina shoppaillut ihan tajuttoman paljon H&M:llä. Lähinnä netissä, mutta kyllä myös liikkeissäkin. Oon vaan löytänyt sieltä kaikkea kivaa ja on ollut niin halpaa ja ja.. Selityksiä kyllä löytyy! Tosiasia on se, että H&M:n vaatteet on liian usein aika huonolaatuisia ja jokatoisella vastaantulijalla (ja bloggaajalla) on samanlainen. Nyt olen päättänyt julistaa H&M lakon. Lupaan olla shoppailematta kyseisessä liikkeessä kuukauden. Okei, ei kuulosta pahalta.. Kuukauden jälkeen oon kuitenkin taas Raumalla ja sieltä lähimpään H&M:ään on matkaa! Ja nettisivuilla lupaan olla vierailematta. (Tai en ainakaan tilaa sieltä mitään..)

Veikkauksia otetaan vastaan, kestääkö Jennan kantti? Kestääkö lakko??

Ps. Jos löydän nämä shortsit, rikon lakkoa. Mutta sitä ei lasketa. Näköhavaintoja otetaan edelleen vastaan..

4 kommenttia:

 1. entäs lakko jossa ei saisi ostaa muualtakaan? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: taidan tietää kenen kommentti:D Ei sellainen olisi kivaa..

  VastaaPoista
 3. Moikka Jenna! Oot voittanut kakkospalkinnon meidän blogiarvonnassa,mutta olit unohtanut laittaa sähköpostiosoitteen kommenttiin :) Laitathan mulle ensisijaisesti sun osoitteen ja muut tiedot mailiin sirkusteltta@hotmail.com niin saadaan paketti postiin :--)!
  -milla

  VastaaPoista