perjantai 16. heinäkuuta 2010

Hola!

J: Ei, mähän en ole yhtään katkera siitä, että vuorokauden päästä Riikka on Espanjan auringon alla ja minä täällä Suomessa. En edes haluaisi sinne suuren kaupungin vilinään ottamaan aurinkoa, shoppailemaan ja nauttimaan herkuista ja nähtävyyksistä. Ennemmin suuntaan Kemiöön mökkeilemään hoitokoira toisessa kainalossa ja uopuusi kumivene toisessa.

Olin tänään aamusta äitin kanssa torilla aamupalalla ja ostoksilla. Kumiveneen lisäksi ostin käsipainot, aika mielenkiintoiset ostokset siis mulla. Aleissa en edes jaksanut käydä enää, Salon kaupat on niin nähty!
En jaksanut tänäänkään pahemmin panostaa vaatteisiin. Oli saatava vain jotain helppoa ja rentoa päälle. Onneksi se ei ole kovikaan vaikea tehtävä, kun ei mulla täällä Salossa oikeastaan mitään muuta olekaan mukana.. Vähän alan jo kaipaileman Raumalle jääneitä vaatteita!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Valitsin löysimmän topin mikä löytyi, eli H&M:n raitatoppi. Jalassa Dinskon uudet sandaalit, Pull&Bearin shortsit ja ranteessa kasa Kappahlin koruja.
Nyt suuntaan vielä muutamaksi tunniksi töihin, sitten viikonlopun viettoon!

3 kommenttia:

 1. Toi toppi näyttää tosi kivalta!:) Pitäis itekki käydä vähä ostoksilla ostamas tommosia rentoja löllötoppeja.:P Näytät muuten jotenki ihan erilaiselta näissä kuvissa ku yleensä. En ymmärrä miks (PANTA?).:D Ja tunnen sun kaa samoin etten oo yhtään katkera ku Riikka ja ynnä muut menee ulkomaille ja ite möllötän vaan tääl kämäses Salossa..... JEE!:( Mut kyl mulle kelpais toi Kemiö ja kumivenekki paremmin ku hyvin näitten töiden sijaan!;)

  ;ASRAF! tää nimi on kyl ihan naurettava mut joo...:D

  VastaaPoista
 2. noi sandaalit näyttää hyvältä! :-) ja muutenkin tosi kiva asu, just sellainen kesäisen rento =)

  VastaaPoista
 3. ASRAF: Se on varmaan noi huonot kuvat tai panta:D
  HAHA, paljastit, että oot Salosta. Tunnenko mä sut IRL?:D

  Petra: Kiitti:)

  VastaaPoista