torstai 15. heinäkuuta 2010

BRCLN

Photobucket
Photobucket

R: Tämä tyttö ottaa lauantaina suunnaksi Barcelonan, joten nyt kaikki ihanat voisivat laittaa vähän vinkkejä jakoon! Ostin tuollaisen opaskirjan, mutta lähinnä karttojen takia.. Oppaista ja netistä on kiva lukea perustietoja, mutta haluaisin vinkkejä sellaisilta jotka on sielä käyneet, missä kannattaa syödä, missä shoppailla, onko joku alue sellainen mikä kannattaa kiertää kaukaa, kannattaako hankkia jonkinlainen metrokortti..? Ruokapaikkavinkit ovat erittäin tervetulleita, usein oppaissa on esitelty vaan jotain ylikalliita näihin pitää varata pöytä -paikkoja. Se me päätettiin jo että Tibidabolle on päästävä, kuka muistaa sen Frendeistä?

..Years ago, when I was backpacking across western Europe. I was just outside Barcelona, hiking in the foothills of mount Tibidabo...

Ja nyt niitä vinkkejä tulemaan! Onko joku käynyt Tibidabolla?

9 kommenttia:

 1. Tähän ois kyllä kiva kuulla vinkkejä, itekin oon lähössä elokuussa ekaa kertaa Barcelonaan. Hauskaa matkaa Riikka! :) Jään innolla oottamaan matkapostauksia reissun jälkeen!

  VastaaPoista
 2. Olen niiiiiin kade tosta reissusta! Onneksi mä saan sentään koiran!

  VastaaPoista
 3. Voi en tiedä mitään vinkkeja, mutten kyllä kestä, etten pääse mukaan :D No onneksi täälläkin on nyt sentään ihana kesä!

  VastaaPoista
 4. Barcelonassa on paljon noita pieniä pikku kujia (varsinkin Barri Goticin alueella), ja pimeän aikaan niille ei tosiaan kannata eksyä :) varmaan melko itsestäänselvyys, mutta ko. paikassa asuneena tiedän millaisia tyyppejä siellä saattaa kohdata..

  Metrokortti on kätevä liikkumiseen. Ruokamestoista sen verran et tapaksia kandee maistaa :) mitn tiettyä paikkaa en uskalla suositella kun siitä on aikaa kun viimeks siellä oon ollut. Mut Ramblan läheisyydessä tietty kalleimmat hinnat.
  Jos vaan mahdollista, niin kandee käydä tsekkaa Mangon Outlet-myymälä!
  -Elisa

  VastaaPoista
 5. Tibidabo on ehdottomasti näkemisen arvoinen! Vuorelta näkee kivasti koko kaupungin ja pelkästään jo junamatka vuorelle on elämys.

  VastaaPoista
 6. Tupu: kiitos! Matkapostausta tulossa varmasti :)

  Jenna: jep, Jaken hoitaminen voittaa kyllä matkan ;)

  Maya: Jep, vaikka nyt on kyllä ollut vähän pilvisempää ja sateisempaa että hyvään aikaan lähdetään.

  Anonyymi: kiitos vinkeistä! Tapaksia pitää kyllä maistaa!

  Anonyymi: Kiva kuulla, odotan sitä jo innolla!

  VastaaPoista
 7. oi barcelona! :---) itsellä oli messissä tuo samainen kirja lissabonista ja se oli ihan äärettömän kätevä reissukaveri! kaikki kivat nähtävyydet, ostospaikat ja muut mestat merkattu selkeästi ja ihanan pikkanen laukkuun :)

  toivottovasti tulee ihan mielettömän upea reissu!

  VastaaPoista
 8. Toi Frendit-kohtaushan on ihan legenda ;)

  VastaaPoista
 9. Elina: Joo oli kyllä mielettömän ihanaa, voisin lähteä takaisin vaikka heti!

  Ja siis toi opas oli tosi kätevä, kertaakaan ei eksytty. Mulla on samanlainen Lontoosta ja Pariisista, todennäköisesti ostan vielä muistakin suurkaupungeista joihin joskus menen, kun ei tuollainen ole edes kallis!

  Neiti S: niinpä! :)

  VastaaPoista