keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

ale sale rea

R: En ole jaksanut kierrellä melkeen yhtään alennusmyynneissä tänä kesänä, ehkä siksi että on tullut tuhlattua ihan kivasti ilman niitäkin. Ja tuntuu ettei aleista oikeen edes löydy mitään kivaa.. Olen yrittänyt löytää jotain paitoja syksyksi, mutta mitään tarpeeksi kivoja ja halpoja ei oikeen ole tullut vastaan, eikä tällä helteellä tee edes mieli ostaa mitään pitkähihaisia! Muutama kiva juttu kuitenkin on tarttunut mukaan.

Photobucket
Photobucket

Korut on kapphallista 2e/kpl. Ennen olen käyttänyt oikeastaan vaan hopeisia koruja, mutta sen jälkeen kun törmäsin Milanossa ihan älyttömän kivoihin kultaisiin sormuksiin, olen alkanut lämpenemään myös kultaisille koruille. Kapphallin alekoruvalikoima yllätti positiivisesti, Jennakin teki sieltä pari kivaa löytöä muutamalla eurolla.

Photobucket

Nellylle laitoin heti tilauksen kun alet alkoi, tilasin nämä legginssit ja yhden pitsipaidan. Se pitsipaita oli ihan järkyttävä, repesin nauramaan kun laitoin sen päälleni, se oli liian iso ja oudot olkapäät. Se lähti takaisin heti, mutta pidin nämä legginssit. Nämäkin on oikeasti vähän isot, koko on M/L, kun normaalisti käytän tällaisissa farkkulegginsseissä S/M kokoa.. Vähän liian iso koko näkyy oikeastaan eniten pituudessa, mutta lahkeitahan voi vaikka kääntää vähän. Hintaa näille jäi 10 euroa, ei ollenkaan paha. Omistan yhdet tosi samantapaiset, jotka oli kovassa käytössä koko kevään, sekin oli yksi syy pitää nämä.

Näiden lisäksi ostin aleista kolmen euron arskat summer uppia varten, mutta unohdin ne kotiin kun lähdin sinne Lahteen. Kolmella eurolla löysin myös kivat lenkkeilyshortsit, jotka onkin ollut käytössä melkeen päivittäin.

Oletteko te olleet vähän ahkerampia aleshoppailijoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti