torstai 17. kesäkuuta 2010

Viikon ostokset

R: Eilisesta henkkamaukan paketista paljastui pari ihan täydellistä toppia.

Photobucket

Raidallista oversize toppia kokeilin jo kaupassa, ihan täydellinen. Vaikka koko on iso, niin tästä ei mun mielestä tuu mitään telttaefektiä. Ihan täydellinen siis. Voisin ehkä hamstrata näitä lisääkin eri väreissä, varmasti tulee käytettyä.

Musta t-paita on myös malliltaan iso, muttei kuitenkaan liian iso. Pituuskin on ihan täydellinen. Hintaa näillä molemmilla oli 4,95e. Hm:n paketista palautukseen lähtee lasten puolelta tilatut wnb gladiaattorit, ne oli ihan kivat, eli ei tarpeeksi kivat. Ensi viikolla pitäisi tulla loput tilauksesta.

Photobucket
Photobucket

Ja vielä yksi viime päivien ostos. Kävin sunnuntaina ginassa ja löysin vihdoin pitsiset pyöräilyshortsit. Oon oikeesti etsinyt tällaisia jo vaikka miten kauan, mutta joka paikassa on ollut vaan niitä missä pelkät lahkeet on pitsiä. Nyt siis löytyi, hintaa oli vähän alle kymppi ja omaa kokoakin oli vielä jäljellä. Nyt vaan odotetaan että ilmat lämpenisi ja näitä voisi käyttää..

Nyt pitää taas alkaa valmistautumaan töihin lähtöön. Mun oli tarkoitus mennä jo 12 junalla, mutta en ihan osannut arvioida kauan mulla tässä aamulla kestää (joo hyvin ehdin postaa, joo äkkiä mä noi kynsilakat poistan ja laitan uudet..). Tämä onkin viikon vika työpäivä, huomenna mökkeilee Pieksämäelle. Toivottavasti ei näy karhuja.

4 kommenttia:

 1. Ajattelin myös hamstrata pari tollasta paitaa viikonlopun shoppailureissulla! Juuri tuollaisia kaipaan.

  VastaaPoista
 2. Mitä töitä sä Riikka teet nyt kesällä?

  VastaaPoista
 3. I HAVE THE SAME SHIRT WITH STRIPES!cute blog!
  I opened a new fashion blog too, I hope u'll be one of my followers:-)

  http://lifegivemefashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Jenna: no hamstrasitko? :D

  Anonyymi: oon Salossa sellasessa yhdessä elektroniikka-alan yrityksessa.

  FALCO VERONICA: thanks! I love that shirt!

  VastaaPoista