perjantai 4. kesäkuuta 2010

vietän ansaittua lomaa parasta aikaa

R: Aika perus lomapäivä ollut taas tämäkin. Nukuin pitkään, kahdentoista jälkeen siirryin parvekkeelle (n. 12.10 aurinko alkaa paistaa siihen) ja luin niin kauan että Janne tuli kotiin. Koukutuin vähän tohon Stieg Larssoniin. Tiedän että oon ehkä vähän myöhässä niiden kanssa, ja en kyllä tajua miksen ole niitä aiemmin lukenut. Siellä ne on viimeiset kaksi vuotta henganneet meidän kirjahyllyssä ja odottaneet että innostuisin lukemaan.. Lähdettiin illalla skanssiin jos vaikka sattuisin löytämään mekon huomiseksi, mutta ei missään ollut mitään kivoja mun budjettiin sopivia. Pitää tyytyä johonkin vanhaan.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ainut mitä skanssin reissulta tarttui mukaan on hm:n musta läpikuultava toppi 5 eurolla. Tämä oli jo kolmas kerta kun mietin että ostanko sen, ja päätin nyt ostaa. Ei se 5 euroa kuitenkaan kamalan iso summa ole... Cittarista ostettiin irtokarkkipussin lisäksi sushia. Siis pakastesushia. Mikä idea sekin mahtoi olla, ei olla kumpikaan ennen syöty sushia ja nyt päädyttiin ostamaan pakastesushia. Ja joo, ei todellakaan ollut mitään parasta. Jotkut niistä oli ihan ok, mutta osa, hyihyi. Annan sushille kuitenkin uuden mahiksen vielä, mutta pakastesushiin en enää sorru! Sanokaa pliis että se "aito" on parempaa?

Käytiin illalla heittelee, ai että oli kiva pitkästä aikaa! Tekisi mieli lähettää joku ylistyskirje kaupungille, kiitos että toitte korin ihan meidän naapuriin. Pitääkin käydä ahkerasti heittelemässä, viikon päästä lauantaina on kesän (melkein) odotetuin tapahtuma, beachkoris! Mutta ei siitä sen enempää. Taidan nyt mennä lukemaan vähän lisää Larssonia.

5 kommenttia:

 1. Ite ostin just ton saman topin! Oon miettiny sen ostoa varmaan 2 kuukautta :D Tosiaan vaan vitosesta kyse.....

  VastaaPoista
 2. Oikee sushi on musta ainakin tosi hyvää, mut en oo ikinä pakastesushia syöny et en kyll osaa verrata, mut siis luulisin et aito on paaaaljon parempaa kuin joku pakastettu :D

  VastaaPoista
 3. Hanna: joo siis en tajuu miks mietin sitä niin kauan, 5 euroa on kuitenkin niin minimaalinen summa :D

  Rosie: joo toivottavasti on ;)

  VastaaPoista
 4. Löysin täältä Stokiksesta mahtavan sushipaikan! Tosi hyvää ja halpaa (6-15 euroa). Tänne vaan sushille. :D Hihi. En nyt ees lukenu muuta ku sushikommentin, oon tääl kirjaston koneel, ni pikana selasin teidän kuvii läpi ja tää sushikuva pysäytti. :D Terkkuja Tukholmasta! -Piitu

  VastaaPoista
 5. Piitu: pitääkin tulla testaamaan :) Pidä hauskaa Tukholmassa!

  VastaaPoista