maanantai 21. kesäkuuta 2010

Turisti

J: Takana on taas yksi aivan mahtava kesäinen viikonloppu. Olin Helsingissä tapaamassa opiskelukavereita, olikin jo tyttöjä hieman ikävä. Lauantaina lähdin kasin aikoihin bussilla kohti pääkaupunkia. Neljän tunnin bussimatka sujui rattoisasti kaverin kanssa juoruten, vaikka en voi väittää etteikö hieman olisi alkanut istuminen puuduttamaan.. Oma auto olisi ihan kiva!
Lauantai meni pääosin shoppaillessa, juorutessa prinsessaleivoksen ja teen ääressä ja nauraessa tyhmille jutuille! Ainoaksi miinukseksi jää huono ilma, illalla alkoi sataa ja tuuli aivan hulluna. Ei päästy lintsille eikä terassille, mutta onneksi ainakin toinen näistä korjaantui sunnuntaina..

Photobucket
Photobucket
Meinasin tehdä Maija Poppaset ja lentää sateenvarjolla kauas pois!

Photobucket
Photobucket

Sunnuntaina herättiin muutaman tunnin yöunien jälkeen reippaina ja lähdettiin Suomenlinnaan. En ollut koskaan ennen käynyt siellä ja olin ihan innoissani! Upea paikka, pakko päästä joskus uusiksi. Muutenkin Helsinki on tosi kiva kaupunki, siellä pitäisi vierailla useamminkin. Yleensä mun Helsinki visiitit rajoittuu bussimatkaan satamaan tai lentokentälle.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Iltapäivällä suunnattiin kohti lintsiä. Olin kahden vaiheilla otanko rannekkeen vai en, onneksi tytöt lopulta ylipuhui mut ostamaan sen ja houkutteli kaikkiin kivoihin laitteisiin. Täyttä hintaa (35€) en olisi ikinä suostunut maksamaan siitä, onneksi kaveri on töissä siellä ja saatiin rannekkeet puoleen hintaan hänen kautta.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kotiuduin eilen puoli yhdentoista aikoihin ja tänään olin aamuvuorossa. Voin kertoa, että hieman väsytti tänään töissä. Onneksi enää kolme työpäivää ja sitten miniloma Milanossa. 

8 kommenttia:

 1. Kenen kanssa oot menossa Milanoon?:)

  VastaaPoista
 2. Oihh, Milanoon. Oon vaan vähän kade x)

  VastaaPoista
 3. Toi Kaksi yhden hinnalla juliste on aivan loistava ;D

  VastaaPoista
 4. Ihan outoa, kun monet bloggarit tulee niinkun helsinkiin matkalle ja käy tollasis paikois niinkun turistina, niin se on outoa sen takia koska, olen asunut täällä ain. JOo oli vähän outo juttu muttakun se on outooo =)

  VastaaPoista
 5. Tuli tosta anonyymin kommentista mieleen, että käyhän monet lomalla esim. Lapissa monissa paikoissa, Turussa, Tampereella tai vaikka Pieksämäellä ja jokapaikassa asuu joku joka on asunut siellä aina. Eli ei mun mielestä oo mitään outoa että joku menee Helsinkiin viikonlopuksi kaverin luo ja kiertelee sitten "nähtävyyksissä". Mutta joo, taisin kyllä tajuta pointin :)

  Kotimaan matkailu kunniaan ;)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos:)

  Jutta: Sinne vaan, ryanairilla lentää halvalla:D

  Anonyymi: hihiii, Riikan tietty ;D

  SaSo: Kannattaakin olla;)

  Tuisku:Juu niin on! Haluan kotiin tuollaisen.

  Anonyymi: Juuu tajuun mitä tarkotat:D Muakin hymyilyttää kun turistit hengaa Raumalla kamerat kädessä.
  Oon samaa mieltä mitä Riikka laittoi tossa alempana, kotimaan matkailua tulisi arvostaa. Tuntuu, ettei jotkut suomalaiset tunne yhtään pääkaupunkiaan, mutta silti reissaa jatkuvasti Tukholmaan tai vaikka Tallinnaan.

  Riikka: Jep jep! Ja Raumallakin on turisteja:P
  Voisin kyllä mennä Helsinkiin kesällä vielä uusiksi leikkimään turistia, niin paljon kaikkea kivaa jäi näkemättä.

  VastaaPoista