keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Red

J: Iltavuorot on sitten superärsyttäviä. Kun menee kahdeksi, ei ehdi tekee ennen eikä jälkeen töiden mitään fiksua. Yleensä herään aina vasta siinä yhdentoista aikoihin ja datailen, kunnes saakin taas lähteä töihin. Tänään olin kuitenkin ahkera ja kävin ruokakaupassa sekä koululla heti herättyäni.
Päälle pääsi jotain punaista.  Näin jälkeenpäin tuntuu tosi hassulta katsoa itsestäni kuvia, jossa olen pukeutunut punaiseen.. Sen verran outo juttu se vielä on!

PhotobucketPhotobucket
 Jos Riikka osti uuden objektiivin, tää tyttö haluaa uuden kameran. Tai valokuvaajan. En ymmärrä miksi tarkennus on taas ihan päin sitä yhtä nimeltä mainitsematonta..
 
Haaremit Primarkista, paita h&m:stä ja kengät Terranovasta, joskus vuosia sitten ostettu.

Vietin tänään varmaan vartin kaupan jätskialtaalla pohtien sitä, minkä jätskin haluan. Lopulta ostin kolme erimakua. Miten niin en osaa tehdä päätöksiä?

Photobucket

Yksi niistä oli mun tämän kesän suosikki,  Ben&Jerrysin Wich. Ellei se maksaisi tuplasti muihin verrattuna, söisin niitä varmaan joka päivä.. Voisin alkaa pitää kesän kunniaksi jätskiblogia, sponnaiskohan joku mulle joka päivä uuden jäätelömaun? Voisin sitten arvostella sen täällä! Ehkä parempi kuitenkin jos ei, sillä haluan olla kesäkunnossa.. Tällä vauhdilla kesäkunto jää kuitenkin haaveeksi! Taisin viimeksi harrastaa liikuntaa joku kuukausi sitten..

Aloitin postauksen iltavuoron miinuspuolista ja jotenkin asukuvien kautta päädyin pohtimaan kesäkuntoani.. Taidan olla vähän väsynyt, ehkä parempi mennä nukkumaan.

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. En tykkää kans iltavuoroista.. tai töissä iltavuorot on ihan jees, mut ku työaika on 12-20 ni siinä ei oikeesti ehdi tekee mitään ennen eikä jälkeen, ku aamulla ei haluu herätä hirveen aikasin ja sit ku on koton joskus puol 9 aikaan ja menee taas seuraavaks aamuvuoroon, ni pakko mennä aika pian nukkumaan taas :/

  VastaaPoista
 3. Sulle sopii tuo punainen...

  VastaaPoista
 4. Tuisku: Sulla on ehkä vielä tyhmempi työaika kun mulla :/

  Anonyymi: Kiitos :)

  VastaaPoista