maanantai 14. kesäkuuta 2010

Pitsi on langasta tehtyä verkkomaista koristetta, jossa eri kokoiset silmukat muodostavat kuvioita

R: Tässä olisi lauantain asu, josta tykkäsin ihan älyttömästi.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Oon viime aikoina lämmennyt pitsipaidoille, ne on ihan mahtavia. Pitsilegginsseistä olen aina tykännyt, esim. nämä on ollut kovassa käytössä. Tylsempikin asu on heti paljon mielenkiintoinen kun siinä on jotain pitsiä! Lauantaina siis Jennan pitsimekko pääsi ekaa kertaa käyttöön, toppina tosin. Mun mielestä se on toppina paljon kivempi kun mekkona. Mekoksi se on ehkä vähän liian lyhyt ja paljastava... Toppi on siis Nellystä ja se on Jennan, shortsit on Tallinnan zarasta, vyö kirppikseltä, neule bershkasta, laukku new lookista ja kengät dinskosta. Oon edelleen ihan rakastunut noihin kenkiin, voisin käyttää niitä koko ajan.

Ääh, pian pitäisi alkaa valmistautua töihin lähtöön. Iltavuorot on tosi ärsyttäviä kun sillon ei ehdi tekemään oikeen mitään. Melkeen suoraan sängystä töihin vaan.. Onneksi nyt edessä on vaan neljän päivän työviikko, kun perjantaina lähdetään heti aamusta jonnekin hevonpeppuun mökkeilemään.

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu:) ja iltavuoroista olen ihan täysin samaa mieltä!:D

  VastaaPoista
 2. hmm, miltä ton topin/mekon alla olis näyttäny toinen toppi? ootko kokeillu? vaikuttaa aika paljastavalta, mut toisaalta ihan kiva! Oot sentään äkänny laittaa mustat rintsikat, ettei mitä tahansa sateenkaarenvärejä näy :D

  VastaaPoista
 3. tosi kiva asu :)
  hei ootko ajetellu, että jos tuon mekon alle laittaisikin sellasen esim. hm mekon (siis mikä näyttää ihan perus topilta mutta on vaan paljon pidempi) silloin ei ehkä olisi niin paljastava, siis mekkona. toppina tuollaisenaan just perfect!

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! <3 Täydellinen toi pitsimekko, sopii kyllä sulle ihan täydellisesti. Just noin yhdistettynä shortseihin. Oot tosi kaunis! :) Pitsi on ihanaa! <3

  VastaaPoista
 5. Ihana asu kyllä! Itse en pitsille ole niinkään lämmennyt, mutta tässä asussa toimii. Pitääköhän itsekin alkaa harkitsemaan..

  VastaaPoista
 6. SaSo: kiitos. Ja iltavuorot on tyhmiä, pian taas töihin :/

  Anonyymi: en ole kokeillut, se ehkä vähän menettäisi ideansa.. Enkä siis haluaisi edes käyttää sitä mekkona.. Kun se on niin lyhyt ja aika makkarankuori :D Ja siis mun mielestä toi on tosi mahtava tolleen toppina! Hehee, ja joo, pinkit rintsikat tuolla alla ei ehkä olisi se tyylikkäin vaihtoehto.. ;)

  mine: joo siis olisihan se ihan hyvä vaihtoehto, mutta siis taisin huonosti muotoilla mielipiteeni tuolla tekstissä, en siis ees haluisi käyttää mekkona kun toimii niin hyvin toppinakin. Ja siis se tosiaan menettäisi vähän ideaansa jos laittaisi toisen topin. Mutta voihan Jenna sitä testata joskus, Jennan mekkohan tuo on ;)

  Ence: suosittelen harkitsemista ;)

  Zionnah: kiitos :)

  VastaaPoista