tiistai 8. kesäkuuta 2010

Matkakuvakilpailu

R: Yhtenä päivänä tylsyyksissäni lähettelin kuvia kaikkiin valokuvakilpailuihin joita löysin ja sattumalta pari päivää sitten tuli tieto että mun kuva on päässyt finaaliin. Kyseessä on rantapallon ja panasonicin matkakuvakilpailu. Olisin ihan älyttömän kiitollinen jos kävisitte äänestämässä mun Lontoo kuvaa!

Photobucket

Kuva on toi ylläoleva nimellä kortit. Ja kuvaajana Riikka Nieminen. Kiitos kaikille jotka jaksaa vaivautua! Kuvat löytyy siis TÄÄLTÄ. Siellä on kyllä jollain jo niin paljon ääniä, että tuskin niitä kiinni saa, mutta aina kannattaa kokeilla!

5 kommenttia:

 1. Heimoi! Semmosta kyselisin, että osaisitteko suositella jotain kirppareita Salosta? Ollaan vähän suunniteltu kavereiden kanssa kirpparireissua sinne ja olis kiva tietää missä kannattais käydä ja mitkä paikat taas voi jättää melkeen suosiolla väliin :)
  Entä mites toi Salon iltatori? Onko siellä miten paljon kirpparikamaa?

  VastaaPoista
 2. Hyvä Hepa ;)

  Laura: Mä itse tykkään käydä lähinnä vaan Radiokirppiksellä (Helsingintiellä, lähellä keskustaa) ja Suurkirppiksellä (Ollikkalassa, Raitalankadulla). Suurkirppiksellä on aina tosi paljon kamaa, mutta harvemmin oon sieltä mitään löytänyt. En kyllä ole kovinkaan hyvä kirppis shoppailija, joten se ei kerro mitään ;) Radiokirppiksellä on vähän enemmän nuorten vaatteita ja muutenkin vähän siistimpää mielestäni.
  Näiden lisäksi ainakin suurkirppiksen vieressä on toinen, myös aika iso, kirppis. En nyt muista nimeä, saattaa olla Basaari! Myös Fida on samalla kadulla.
  Keskustassa Vihlonkadun alkupäässä on pari vähän pienempää, en muista niidenkään nimiä. Siinä TL-tukkua vastapäätä. En ole koskaan käynyt kummassakaan, ohi vaan kävellyt:)

  Iltatorilla on ainakin lapsia myymässä omia vaatteita/lelujaan yms, ja myös joitan aikuisia. En sitten tiedä millaista kamaa siellä on myynnissä. Hyvällä ilmalla siellä saattaa olla enemmän myyjiä, joten parempia löytöjä!

  Aika epämääräisiä ohjeita, mutta toivottavasti auttaa edes vähän :>

  VastaaPoista