tiistai 15. kesäkuuta 2010

lördag

J: Täällä ollaan taas! Riikka kertoikin aika hyvin meidän viikonlopusta kaiken tarpeellisen, oli kyllä taas kerran ihan mahtavaa! Mun tehtäväksi jäi esitellä vaan oma lauantai illan asuni. Kuten Riikkakin, olin lopulta tosi tyytyväinen siihen. Tyytyväisyyteen vaikuttaa varmaan se, että suurin osa vaatteista oli Riikalta lainassa. Oma vaatekaappini kaipaa pikaisesti päivitystä, tuntuu, että sieltä puuttuu kaikkien perusjuttujen lisäksi kaikki hieman erikoisemmat jutut.. Voisin heivata koko kaapin sisällön kirppikselle ja ostaa uutta tilalle, jos vaan olisi varaa siihen.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Shortsit Zara, toppi H&M, laukku New Look. Nämä kaikki siis siskon vaatekaapista. Sukkikset Kappahl, kengät Dinsko ja korut Kapphal+lindex. Kynsilakka on H&M:stä ja oon ihastunut siihen ihan täysin. Ihanan väristä!

7 kommenttia:

 1. Moikkamoi! Ihana asu! Farkkushortsit on kyl ehkä monikäyttösin kesävaate. Tosi kivasti oot yhdistelly.

  Minkälainen kuva sulle muuten jäi niistä viimevuotisista Rauman luokanope-pääsykokeista? Oliko haastattelijat rentoja vai pelottavia? Minkä tyyppisiä kysymyksiä kysyivät? Jäikö tilanteesta hyvä fiilis? Mitä oot tykännyt itse opiskelusta?

  VastaaPoista
 2. kiva asu sulla taas!

  VastaaPoista
 3. mä kadehdin teitä kun osaatte käyttää noita läpikuultavia toppeja noin! Raumalla kun painelis baariin rintsikat näkyvillä, niin ei sais muuta ku ilkeitä katseita :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos, farkkushortsit tosiaan on yksi maailman parhaista keksinnöistä;)

  Mulla ei oo mitään pahaa sanottavaa niistä pääsykokeista, sillä sain tosi mukavat haastattelijat ja kysymykset oli helppoja, sellasia aika perusjuttuja, kuten millaiset muistot on omilta kouluajoilta, pidinkö opettajista yms, omat heikkoudet ja vahvuudet, miksi haluan juuri luokanopettajaksi ja mitä teen jos en pääse sisään. Ihan tarkalleen en muista. Haastattelun jälkeen oli tosi hyvä fiilis ja melkein arvasinkin, että pääsen sisälle!:)
  Opiskeluista oon kyllä tykännyt, vaikka aika erilaista on, mitä luulin. Oletko itse tulossa Raumalle pääsykokeisiin?

  Anonyymi: Paljon kiitoksia:>

  Johanna: Kiitti:)

  Jutta: ahahahhaha, pakko joskus testata:D Odotin, että Salossa olisi saanut enemmän katseita, mutta kukaan ei kommentoinut mitenkään tai katsonut pitkään. Ainakaan en huomannut :D Riikan asu olisi saattanut herättää enemmän huomiota..

  VastaaPoista
 5. Mä en tajunnu koko illan aikana et sun paidasta ois näkyny tolleen läpi :DD

  VastaaPoista
 6. Tuisku: Haha:D Ei sisävalossa, tai ainakaan baarivalaistuksessa, varmaan huomannutkaan niin hyvin kun ulkona. Grillatessakin mulla oli takki päällä;)

  VastaaPoista