sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Kukkoa ja grillausta

R: Eilen oli siis se kauan odotettu Kukko beachkoris turnaus Uudessakaupungissa, harmi vaan ettei ilma ollut mikään parhain. Suunnitellusta poiketen turnaus aloitettiin vasta kahdelta, joka oli kyllä ihan hyvä. Iltapäivällä ei satanut enää yhtään ja aurinkokin pilkahti pari kertaa. Kamalan kylmä tuuli oli kyllä, mutta me pelattiin silti shortseissa ja topeissa. Ei kai ihan vaan tota turnausta varten tehtyjä toppeja voinut jättää käyttämättä. Kaikilla muilla luki topin selässä numeron lisäksi nimi tai lempinimi, mulla luki heittäjä, heh..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jouduttiin pelaamaan sekasarjassa, koska naisten sarjaan ei tullut muita joukkueita, höh. Eli ei siis oo vaikea arvata että hävittiin kaikki kolme peliä, kun vastassa oli isoja miehiä. Välillä oikeen ärsytti kun jotkut miehet pelasi niin tosissaan, katkoi meidän syöttöjä jne.. Vähän olisi voineet antaa armoa tällaisille pienille tytöille, kun kuitenkin leikkimielellä tuolla pelattiin. Meillä ainakin tavoite oli pitää hauskaa, ja se todellakin toteutui!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Uudestakaupungista suunnattiin Saloon Tuiskun luokse grillaamaan ja juoruilemaan. Saatiin myös hyvät naurut kun katsottiin päivällä otetut kuvat läpi, aika jäätäviä kuvia oli.. Baariin lähtö vähän venyi ja mun henkilökohtainen kuskini sai futismatsin katsottua, joten päätin skipata baareilun ja lähdin Turkuun kotiin joskus puolen yön jälkeen. Tykkäsin mun asusta ihan älyttömästi, joten se ansaitsee ihan oman postauksen. Eli siis palaillaan, mä katson nyt Lostin päätösjakson joka jäi torstaina katsomatta, iik, mitenköhän se loppuu...

2 kommenttia: