torstai 10. kesäkuuta 2010

Kuka hän on?

J: Tänään olisin voinut julkaista kokonaisen postauksen epäonnistuneista asukuvista, tai jopa kaksi postausta.. Yleensä otan itselaukaisimella 2x5 kuvaa (viisi tulee siis aina yhdellä kertaa). Niistä löytyy sitten 2-3 hyvää. Enkä nyt tarkoita sellaisia, joissa näytän laihalta, kauniilta ja ruskettuneelta, vaan sellaisia, joissa on ole venkoillut ihme asentoon, suuni ei ole auki, tai josta puolet vartalosta ei ole rajautunut pois kuvasta.
Tänään otin 50 kuvaa, ja niistä alle viisi hyvää. Myydäänkö jossain hovikuvaajia? Tai mistä saisi kameralle jalustan halvalla? Tai ehkä se vika on mallissa!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Paita Bershka, housut Only, kengät, takki, huivi ja laukku H&M. Takki ja huivi oli tosin vaan aamulla, iltapäivällä pärjäsi hyvin ilmankin.

Nyt menen lempipuuhani, pakkaamisen, pariin. Pakkaaminen olisi kivempaa jos Nellyn ja H&M:n paketit olisi jo kotiutuneet. Nyt menee viikonlopuksi suunnittelemani asut uusiksi, ellei ne sitten huomenna ehtisi tulemaan. Peukut pystyyn!

4 kommenttia:

 1. Ihan hyviltähän kuvat näyttävät, asut tulee hyvin esiin ja oot lisäks tosi söpö näissä. Tai en sit tiiä kuinka hyvä juttu on toi et näytät söpöltä lukiolaiselta. Päätä ite :D Ja hovikuvaaja kelpais muuten tännekin!

  VastaaPoista
 2. bongailin heti kamerasi kuvasta! kerrotko tarkemmin mikä kamera on kyseessä? :) olen ostamassa kameraa mutta hitsi ku en osaa päättää niistä monista vaihtoehdoista!

  VastaaPoista
 3. ajattelin ihan btw kysästä kun olen lähössa huomenna tallinnaan että onko teistä siellä ollut ihan turvallista liikkua? kun joka paikassa puhutaan varkauksista ja hakkauksista. ja blogistanne olen saanut sen kuvan että olette siellä usein käyneet.

  VastaaPoista
 4. Rosie: On se söpö parempi kun se peikko, jolta näytin jossain kuvissa ;) Eli kiitos:D

  Anonyymi: Mulla on Olympuksen SP-565UZ. Ihan perus kamera, 10 megapixeliä ja 20x zoomi. Sopii ihan arkikuvailuun, eikä ole kovin pahanhintainenkaan, alle 300€:llä luultavasti saa, itse ostin tän Riikalta kun Riikka osti kunnon järkkärin:)

  Anonyymi: Toivottavasti vastaus ei tule liian myöhään! Mun mielestä ainakin Tallinna on ihan turvallinen kohde, itse en ainakaan ole rikollisuuteen tms siellä törmännyt. Kunhan muistaa pitää järjen mukana, eikä esim. toikkaroi humalassa missään tai lähde kauas keskustasta "turistin" näköisenä, niin varmasti pärjää! Toki näin kesällä saattaa olla taskuvarkaita liikkeellä, joten kannattaa pitää laukku näkyvissä koko ajan!
  Hauskaa reissua:)

  VastaaPoista