keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kenkä ongelmia

J: Kävin tänään hakemassa postista Nellyn paketin. Paketti oli tullut jo perjantaina ja tarkoitus oli hakea se ennen Saloon lähtöä. En kuitenkaan ehtinyt ja se harmitti koko viikonlopun. Jälkikäteen olen tosi tyytyväinen etten turhaan kiirehtinyt postiin perjantaina, sillä koko paketti oli yksi iso pettymys.

Tilaus lähti näiden vuoksi:
Photobucket
Photobucket

Paketista paljastui aivan ihanat kengät, juuri sellaiset kuin kuvittelinkin, mutta aivan liian pienet. Vaikka miten tungin niitä jalkaani, ei 38 kokoiset kengät suostuneet sopimaan 39 jalkaani. Oma kokoni oli loppu ja elättelin toiveita, että toi 38 oli olisi ollut sopiva.. Eipäs kuitenkaan ollut. Palautukseen siis.

Palautukseen lähti myös nämä..
Photobucket

.. ja näiden kohtalosta en ole aivan varma
Photobucket
Photobucket

Kengät on ihan kivat, mutta en tiedä onko tarpeeksi kivat. Korkoa löytyy enemmän kuin yksistäkään tähän saakka omistamistani kengistä, mutta ne oli kuitenkin tosi mukavan tuntuiset jalassa. Hintaa näillä on vain 15€, joten sekään ei ole esteenä. En vaan tiedä, tulisiko niitä käytettyä. Hakusessa on  jotkut kivat kiilakorot/wedget kesäksi, eikä nämä ole aivan sitä mitä haen. Kertokaapas mielipiteitänne!

Varmasti paketista pidän vain mustat tavalliset pyöräilyshortsit ja laukun, jonka voin esitellä joku toinen kerta.

6 kommenttia:

 1. Palauta. Turha ostaa "ihan kivoja", nytkin siellä nellyllä on vaikka mitä kivoja wedgejä jos sellaset haluat.

  VastaaPoista
 2. Oon katellu kans noit ekoi kenkii, harmi ku ei sopinu :/

  VastaaPoista
 3. mullakin haussa täydelliset wedget! tuntuu vaan, ettei ikinä mistään tunnu löytyvän sellasia, jotka olis just ne oikeat :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:Jep, ne lähtikin kaikki palautukseen sittenkin;D

  Tuisku: Jep, harmi:/ Ehkä löydän jotkut vielä kivemmat jostain:)

  jutta: Jep! Dinskossa oli jotain kivoja, mutta nekin aika kalliita.. Samoin kun jossain nettikaupoiss, mm.asos, mutta en jaksaisi alkaa tilaamaan mistään!

  VastaaPoista
 5. joninel: me too! unfortunately all of them were too small.

  VastaaPoista