lauantai 12. kesäkuuta 2010

Jotain uutta, jotain outoa

Tässä olisi ne pari ostosta, jotka eilen tarttui kaupungilta mukaan..

Photobucket
Photobucket

H&M:n ihana perhossormus! Siis toi on tosi ihana, jotkut perussormukset on useesti niin tylsiä. Ton kun laittaa sormeen niin ei muita tarvitsekaan. Tosta sormuksesta tuli heti mieleen Tuiskun topshopista ostettu sormus, joka näkyy tässä postauksessa. Harmitti sillon etten ostanut tota topshopista, mutta nyt ei harmita enää ihan niin paljon. Vaikka kyllä toi topshopin sormus voittaa tän mun sormuksen ihan sata nolla.

Photobucket
Photobucket

Toinen ostos on niinkin erikoinen kun turbaani! Veromodasta bongasin tämän ja se lähtikin kassan kautta kotiin ilman että jaksoin edes sovittaa.. Noi kuvat on nyt aika huonoja, mutta en oikeen pystynyt ottaa kuvia se päässä, koska mun nuttura ois mennyt huonoksi.. Noo, tuutte ehkä vielä näkemään sen ihan in action. En voinut jättää tota kauppaan, hintaa oli alle 5 euroa ja olen tosi monesti ihastellut turbaaneja esimerkiksi näissä blogeissa ja pohtinut missäköhän niitä myytäisiin.. Toi mun ostama turbaani ei ole ehkä ihan yhtä tyylikäs kun Auroran, mutta on se ainakin hyvä "testikappale". Saa nähdä päätyykö se ulko-ovesta pidemmälle, mutta ainakin voin rauhassa kotona sovitella miltä se näyttää ja jos juttu tuntuu omalta niin voin sitten tilata esim. ebaysta kivemman mallisen. Jenna muuten sekoitti turbaanin ja turbiinin. Voin kertoa että noinkin tyhmästä jutusta saa aika hyvät naurut, varsinkin kun on perjantai-ilta ja molemmilla on aamuvuoroviikko (eli univelkaa) takana..

Nyt olisi suuntana Uusikaupunki ja beachkoris. Tarkoitus oli lähteä jo kasin aikoihin ajelee, mutta sieltä tuli viesti että aloitetaankin turnaus kahdelta, ei kympiltä kuten aluksi piti. Noo, toivotaan että toi sää vähän paranisi! Noo, samapa se millainen ilma on, fiilis kuitenkin nousee kun my mistake saapuu paikalle. Heippa ja hauskaa lauantaita!

10 kommenttia:

 1. wow, toi sormus on just ihana, kivempi ku toi topshopin lintuhomma (jos siihen siis verrattiin) :) en ite käytä muita ku kihlasormusta mut tota tekis mieli jopa kokeilla! ja turbaaniki kiinnostais, mul on semmonen tyhmä pää et se kuolee ain auringossa ilman hattua ja oon superkyllästyny kaikkiin perus lippahattuihin nii toi vois olla hyvä vaihtoehto!

  VastaaPoista
 2. Vitsit pitää varmaan käydä hakeen itsellekin tuollanen turbaani. Oon kans ihastellu noita kaikissa blogeissa. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana toi sormus ja haluan kovasti nähdä turbaanin ihan päässäkin!

  VastaaPoista
 4. Voi ei, pakko saada tommonen turbaani! Hitsi, kun täällä missä asun ei oo Vero Modaa, lähin olisi Lahdessa, ja tietenkään en oo sinne lähiaikoina menossa, damn :D

  VastaaPoista
 5. SaSo: juu niin on :)

  ihan_hupsu: mäkin käytän tosi vähän sormuksia, mutta jos käytän niin pitää olla just vähän isompi ja erikoisempi. En varmaan ikinä opi käyttämään esim. kihlasormusta! :D

  mirella: no kannattaa, ennen kun loppuvat!

  rita-nicole: todellakin ;)

  Maya: joo eiköhän sitä päässäkin tulla vielä näkemään!

  Sirpa: niin on ;)

  veerra: laita joku kaveri asialle? Mä voisin muuten käydä ostaa ja postittaa sulle, mutta en tiedä koska ehdin seuraavaksi kaupungille.

  VastaaPoista