keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Harem pants

J: Eilen tuli taas todettua mun ja Riikan telepaattinen yhteys, kun molemmat päätti postata samaan aikaan.. Riikka ehti julkaista omansa ekana, joten mä ajastin tämän sitten aamuun, ettei tule kahta postausta ihan putkeen! Onnistuin kuitenkin söhläämään ajastuksen jotenkin. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaa: mun eilinen asu, olkaa hyvät!

Kaivelin tässä joku aika sitten vaatekaappiani, ja löysin sieltä pari vuotta sitten Bershkasta ostetut haaremit. Olin unohtanut niiden olemassa olon aivan totaalisesti! Pakkohan ne housut oli pukea heti tilaisuuden tullen jalkaan. Miten jotain näin ihanaa voi unohtaa?
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Bershkan housujen lisäksi päällä oli H&M:n paita, Seppälän hapsulaukku, Lindexin sulkakoru, New yorkerin rannekoru ja Monkin sandaalit. Oon ehkä hieman jäljessä, mutta muhun on iskenyt hirveä haaremihousuvillitys. Viikonloppuiselta Helsingin reissulta tarttui mukaan Gina Tricotin beiget ja talvella lontoosta ostetut Primarkin haaremit on ollut myös ahkerasti käytössä! Voiko mukavempia housuja olla?

Iskeekö muihin haaremihousut?

13 kommenttia:

 1. itellänikin on yhet ja viime kesänä käytinkin niitä pari kertaa :) jotenki ei oo enää tullu käytettyä.

  voisit kokeilla sun pukeutumisessa vähän jotain muutakin kun tummia värejä, tämäkin asu olisi ollut paljon paremman näköinen jonkun muun värisen paidan kanssa.

  varsinkin näin kesällä, on tylsää kun pukeudut niin tummasti.

  väriä kehiin !

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Minkä värinen paita sitten sopisi ruskeiden housujen kanssa, jos jalassa on mustat kengät ja myös laukku on musta?
  Ei mua kiinnosta pukeutua sellaisiin väreihin joista en pidä, ihan vaan siksi, että "kesällä on tylsää pukeutua tummasti". Tai ainakaan hamstrata vaatekaappia täyteen vaatteita, joita käytän vain pari kuukautta vuodessa..

  VastaaPoista
 3. Olipa taas asiallisesti otettu vastaan palautetta. Miks ihminen pitää blogia, jos ei ole valmis ottamaan vastaan ehdotuksia tai HIENOTUNTEISESTI annettua palautetta. Ihmettelempä vaan. Enkä ole siis tuo edellinen kirjoittaja, vaan ihan ohimennen poikkesin lukemaan.

  VastaaPoista
 4. No rakas anonyymi, kerro mitä mun olisi sitten pitänyt vastata!

  "Kiitos vinkistä, menenkin heti huomenna ostamaan värikkäitä vaatteita" tai "Oot kyllä oikeassa, pinkki tai keltainen sopisi mulle varmaan tosi hyvin. Kiva kun kerroit" tyyppiset vastaukset kun ei ihan pitäisi paikkaansa. Vastasin vain niin, mitä ajattelen:D

  VastaaPoista
 5. Tuli mieleen, että jos joku sanoisi mulle tollaan ihan oikeassa elämässä, niin vastaisin just tolleen melkeen kun jenna kommentoi. Eli mitä se blogin pitäminen tähän liittyy? ;) Ei sille voi mitään jos on tota mieltä ja jos tapana on sanoa asiat miten ajattelee.

  VastaaPoista
 6. toi mun kommentti ei ollu kirjotettu mitenkään ilkeesti ja sä et osaa edes vastata asiallisesti? :D
  taitaa sulla olla hermot vähän kireellä, muttajoo.

  VastaaPoista
 7. hahhaa, arvasin että tä jatkuu :D Mitä ilkeetä tai epäasiallista Jennan kommentissa sitten oli? Aah, mitä viihdettä!

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä toi oli asiallinen vastaus!:D

  VastaaPoista
 9. Mielipiteitä on monia, joista yksi on juuri se, että MINUN mielestäni asenteenne palautetta/ehdotuksia kohtaan on huono. Yleensähän blogia kirjoitetaan itsensä lisäksi lukijoille, joten asiallinen suhtautuminen olisi ihan jees.

  VastaaPoista
 10. Itse olen ainakin sitä mieltä, että teille molemmille sopii äärettömän hyvin jokin räikeä väri, silloin harvoin kun sellaista päällänne näkee. Ehdottomasti näkisin enemmänkin väriä päällänne, mutta toki täytyy itse viihtyä ja jos mustassa viihtyy, niin sitten viihtyy :D

  VastaaPoista
 11. no jokaisella oma mielipiteensä tietenkin :) mun mielestä ei ollut

  VastaaPoista
 12. Ylemmälle anonyymille sen verran, että en edelleenkään täällä mitään ihan kamalan epäasiallista suhtautumista ole nähnyt :D Siis ymmärtäisin jos Jenna olisi sanonut jotain tyyliin "älä sinä minua neuvo, ei kiinnost tms", mutta mun mielestä toi kommentti oli ihan asiallinen. Ja joo, jokaisella on omat mielipiteet, saa ja pitääkin olla. Ja saa sanoa tietenkin mitä ajattelee, mutta pitää olla valmis ottamaan vastaan bloggarin kommentti ja rehellinen mielipide asiaan. Tämä blogi on perustettu lähinnä siksi että kirjoitettaisiin itsellemme ja toisillemme, missään vaiheessa tavoite ei ole ollut miellyttää ketään. Eli jos joku ei kestä sitä että kommentteihin vastataan suoraan siten miten ajattelemme, niin bye bye. En mä oikeassa elämässäkään ketään mielistele, ja ne jotka tuntevat mut niin tietävät että se on täysin totta.

  Ja alemmalle anonyymille, ai mitä räikeitä tarkotat? En mielestäni omista sellaisia :D No okei, yksi sininen ja yksi koralli paita on kovassa käytössä, tarkoitatko niitä? Itse en niitä ehkä laskisi räikeeksi ;) Mutta niin, viihdyn mustassa ja muissa "värittömissä", ostan useimmiten mustia, valkoisia tai harmaita vaatteita, koska niitä on helppo yhdistellä, usein monista vaatteista löytyy just esim. se musta vaihtoehto jne.

  VastaaPoista
 13. No ovathan nekin mustaan verrattuna räikeitä ;) lähinnä sitä siis ajattelin. Jopa sininen sateenvarjo jossakin kuvassa näytti jennan asussa hirmu hyvältä, ku se oli jotin muuta kuin mustaa, harmaata ym.En siis puhu kirkkaan keltaisista, sähkönsinisistä tai esim pastellisävyistä vaan pienistä väriläiskistä.

  VastaaPoista